Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

‘IVT Baby’ kiekjes

Gemiddeld worden er iedere maand 100 ‘IVT baby’s’ geboren. Vanaf januari 2013 willen we iedere maand op onze Facebook pagina een compilatie maken van alle ‘IVT baby’s’ die in de voorgaande maand zijn geboren.

Wilt u uw kiekje van uw kleine spruit met ons delen? Stuur dan uw foto naar ons toe via het emailadres: info@ivtkraamzorg.nl Vermeld hierbij in ieder geval zijn of haar naam en geboortedatum.

Aan het einde van de maand die volgt op de maand waarin uw kindje is geboren, verzamelen wij de foto’s van de desbetreffende maand en plaatsen de compilatie op onze Facebook pagina. (Bijvoorbeeld: eind februari verzamelen wij de foto’s van alles baby’s die in januari zijn geboren)

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg