Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

IVT kraamverzorgenden registreren zich in kwaliteitsregister KCKZ

Het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) zorgt ervoor dat de kraamzorg als sector een duidelijke stem krijgt binnen de geboortezorg. Eén van de initiatieven is de introductie van het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden. Dit is een online registratiesysteem, waarin van individuele kraamverzorgenden wordt bijgehouden welke opleiding en bijscholing zij hebben gevolgd. Op deze manier wordt transparantie over de kwaliteit van zorg nagestreefd.

Ook de kraamverzorgenden van IVT hebben zich geregistreerd in het kwaliteitsregister kraamzorg van het KCKZ. Door structurele bijscholing op verschillende onderwerpen binnen de geboortezorg blijven onze kraamverzorgenden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en blijven zij werken aan hun vaardigheden. Zo kunnen onze kraamgezinnen rekenen op kwalitatief goede zorg.  Onze kraamverzorgende Aleida vertelt over haar werk, de bijscholingen en haar registratie in het kwaliteitsregister in de nieuwsbrief van het KCKZ.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg