Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

IVT kraamzorg opent pretecho bureau

Afgelopen woensdag opende IVT, als eerste kraamzorgorganisatie in de regio ’s-Hertogenbosch, officieel de deuren van haar pretecho bureau. Met de komst van het bureau kunnen aanstaande ouders wekelijks op dinsdag (16.00 – 21.00 uur) en woensdag (12.00 – 17.00 uur) en maandelijks op zaterdag een kijkje nemen in de wereld van hun ongeboren kindje.

Met de komst van het IVT pretecho bureau kunnen ouders zonder verwijzing van een arts of een verloskundige een pretecho laten maken van hun kindje. In de regel krijgt de vrouw tijdens de zwangerschap twee medische echo’s aangeboden. Deze medische echo’s hebben als doel te bepalen of het kindje goed groeit en of er geen zichtbare afwijkingen zijn. “Veel aanstaande ouders vinden twee echo’s te weinig. Zij kunnen nu hun nieuwsgierigheid en het lange wachten tot de bevalling bevredigen met een pretecho. Het maken van een pretecho is een bijzondere ervaring en bovenal ‘gewoon leuk’’, aldus Marjon Plasman, Manager Kraamzorg.

In een ontspannen en persoonlijke sfeer wordt ruim de tijd genomen voor iedere pretecho. Met behulp van de nieuwste apparatuur op het gebied van 3D en 4D echotechniek laat de gecertificeerde echoscopiste de ouders kennismaken met hun ongeboren kindje. ‘De overeenkomsten tussen het kindje op de echobeelden en na de geboorte zijn vaak verbluffend’, weet echoscopiste Annet Braaksma uit ervaring. Indien gewenst is geslachtsbepaling mogelijk. De ouders ontvangen een USB stick met foto’s en enkele filmpjes, zodat zij thuis nog eens rustig kunnen nagenieten.

IVT kraamzorg heet alle zwangere vrouwen van harte welkom. Zij ontvangen een introductiekorting wanneer zij vóór 1 oktober a.s. een afspraak maken voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo. Een zwangere zus of vriendin op een originele manier verrassen? IVT kraamzorg biedt de Pretecho Bon aan waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. Kijk voor meer informatie op de pagina.

IVT kraamzorg biedt een totaalaanbod van zorg en diensten rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naast het pretecho bureau biedt IVT kraamzorg diverse zwangerschapscursussen en meerdere servicepunten aan. Het cadeauwinkeltje is onlangs vernieuwd en geopend op werkdagen van 9.00 – 16.00 uur.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg