Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

IVT kraamzorg verkooppunt Snoozebaby producten

Nieuw in het assortiment
In het winkeltje biedt IVT kraamzorg allerlei nuttige en leuke artikelen aan voor moeder en kind. Naast originele rompertjes, tummy tubs en borstvoedingslingerie (Avent én Medela), heeft IVT kraamzorg ook de bekende Snoozebaby artikelen in het assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan tutteldoekjes, trendy wraps, babyboekjes en knuffels.

Hip, verantwoord en vertrouwd
De Snoozebaby producten zijn niet alleen hip, trendy en schattig om te zien, ook stimuleren ze de fijne motoriek van kinderen en bevorderen de tastzin. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen waardoor ze zich beter kunnen ontspannen. De labels bieden troost en werken rustgevend.

Korting op Snoozebaby producten
Cliënten van IVT kraamzorg ontvangen korting op de adviesverkoopprijzen van de Snoozebaby producten. Kom snel eens kijken in ons Servicepunt te ‘s-Hertogenbosch.  Zowel op werkdagen als in het weekend geopend.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg