Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

IVT viert zilveren jubileum

Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor IVT kraam- en thuiszorg. Het is namelijk 25 jaar geleden dat ‘het’ IVT als eerste particuliere thuiszorgorganisatie in de regio ’s-Hertogenbosch werd opgericht. Reden voor een feestje!

In 1990 startte Ans van de Langenberg vanuit de garage aan huis met ‘het’ IVT. Ans, destijds verpleegkundige, had met dit lokale initiatief het doel de zorg persoonlijker te maken en dichter bij de mensen te brengen. Anno 2015 heeft IVT zich ontwikkeld tot een echte Bossche thuiszorgorganisatie, die van alle markten thuis is. Of het nu gaat om kraamzorg voor de allerjongsten of verzorging voor ouderen. Bij IVT kraam- en thuiszorg bent u altijd aan het juiste adres voor zorg op maat, persoonlijk en dichtbij.

Het gehele jaar zal in het teken staan van dit zilveren jubileum. Te beginnen met een feestelijk logo. Houd de website, Facebook en Twitter in de gaten voor meer jubileum nieuws!

Logo 25 jaar IVT den bosch

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg