Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

Voor het tiende jaar op rij reikt Integron de Beleving Awards uit aan organisaties in 15 verschillende categorieën die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Zo heeft IVT op dinsdag 21 mei jl. bij InnStyle in Maarssen de prijs in ontvangst genomen voor de categorie Zorg.

Integron voerde bij ruim 300 bedrijven in 2018 een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit en IVT kwam daarbij in vergelijking met 40 zorgorganisaties het beste uit de bus. Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT: “Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op.”

IVT Zorg

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen sinds 1990 thuis ondersteunt met passende zorg. IVT wil actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. IVT is altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van haar klanten en de kracht van de medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau in Nederland. Omdat IVT weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor de organisatie zijn, hebben zij Integron ingeschakeld. Tevreden en loyale klanten zorgen voor enthousiaste, betrokken medewerkers en vice versa. Een klant- en medewerkersonderzoek is daarbij onmisbaar.

Meer informatie over de belevingawards vindt u op www.belevingawards.nl.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg