Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

JBZ opent inzamelpunt Stichting Babyhope

Stichting Babyhope is een landelijke stichting die ongebruikte kraammaterialen uit het kraampakket inzamelt voor kraamprojecten in ontwikkelingslanden. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (‘s-Hertogenbosch) omarmt deze stichting en heeft inzamelpunten in het ziekenhuis gerealiseerd.

In Nederland krijgen zwangeren vaak van de zorgverzekeraar een kraampakket. Soms worden de materialen niet gebruikt en worden ze weggegooid. De materialen kunnen echter nog heel goed gebruikt worden in ontwikkelingslanden. Kraamvrouwen kunnen vanaf nu hun ongebruikte kraampakket of een deel daarvan 24 uur per dag inleveren op de kraamsuite (A5 Noord) en tijdens spreekuren op de polikliniek Gynaecologie.

Stichting Baby Hope

Het doel van Stichting Baby Hope is om de hygiëne tijdens de bevallingen in ontwikkelingslanden te verbeteren. Dit kan bijdrage aan afname het aantal sterfgevallen onder kraamvrouwen en zuigelingen. Meer informatie is te vinden op www.stichtingbabyhope.org

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg