Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Kraam Informatie Avond stopt

Sinds jaar en dag organiseert IVT kraamzorg de Kraam Informatie Avond, een bijeenkomst om de nieuwe cliënten te informeren over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en aanvullende zorg die IVT kraamzorg biedt.

De komst van de nieuwe website en de uitgebreide brochure ‘Informatie rondom zwangerschap en kraamtijd’ hebben deze informerende taak overgenomen. Steeds meer laten onze cliënten zich via deze bronnen informeren. Daarbij krijgt iedere cliënt een persoonlijk intakegesprek aangeboden. De behoeften om de Kraam Informatie Avond te bezoeken is daardoor onder de cliënten afgenomen. Op woensdag 14 maart a.s. vindt dan ook de laatste Kraam Informatie Avond plaats in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ in ‘s-Hertogenbosch.

Het einde van de Kraam Informatie Avond betekent de komst van een nieuwe, online informatiebron. Op de website van IVT kraamzorg zullen namelijk diverse, korte filmpjes worden geplaatst die de cliënten op een leuke manier o.a. informeren over het cursusaanbod, de dagindeling van onze kraamverzorgenden, het intakegesprek of het maken van een 3D pretecho. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch of per e-mail blijven stellen. IVT kraamzorg is bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg