Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Kraamzorg blog: ineens was het zover! Geboorte en kraamtijd van Mart bij IVT

20 december 2017 was het zover. Na ruim 41 weken bij mama in haar buik vond ik het tijd om met de rest van de familie kennis te maken.

Welkom wereld!

Na een vlotte bevalling werd ik thuis met een flits op mijn hoofd van het fototoestel om 19.48 uur geboren. Pff, ik moest wel wennen aan het licht op deze nieuwe wereld en dan was daar ook steeds de camera in de buurt. Was het niet het fototoestel dan wel de telefoon…

Tijdens de kraamweek heeft kraamverzorgende Kim en tevens mijn peettante erg goed voor ons gezorgd. Zij heeft mij heerlijk in bad gedaan. Ik mocht ook met haar knuffelen als mama even lag te slapen (of boodschappen aan het doen was) en mijn papa aan het werk was.

Fotoshoot met kerst

Met kerst had ik -in stijl- mijn eerste kerstpak aan en lag ik op een heerlijk zacht kleedje. Door onze kraamverzorgende (tante Kim) werd dit natuurlijk op camera vastgelegd. Ik heb mijn best gedaan om zo lief en leuk mogelijk te kijken, wat nog een behoorlijke uitdaging was met de flits. Daarna mocht ik weer lekker knuffelen met mama en viel ik tevreden in slaap.

Mijn mama vond het grappig om te zien hoe ik op de foto werd gezet, dat ze daar weer foto ’s van heeft gemaakt. Zie hier het resultaat!

Dikke kus van Mart

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg