Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Kraamzorg Blog: Een Oeteldonkse fotoshoot

Het is een zonnige middag in een klein dorpje nabij ‘s – Hertogenbosch. Een aantal dagen geleden is in het Jeroen Bosch ziekenhuis een echte Oeteldonkse jongen geboren. Hij groeit goed, drinkt goed aan de borst en zorgt er voor dat zijn ouders met de dag verliefder op hem worden. Deze twee trotse ouders fotograferen als hobby en hebben al vele kleine fotoshoots gehouden met hun zoontje, maar willen dit graag ook met het hele gezin doen.

Vandaag hebben we wat extra tijd en besluiten we deze fotoshoot te houden. Eerst gaan papa en mama samen met hun zoontje onder de douche, waar voor de privé collectie ook wat foto’s van gemaakt worden. Nadat papa met wat haarlotion het perfecte kapsel heeft gecreëerd bij zijn zoontje en mama wat make-up op heeft gedaan, zijn ze er helemaal klaar voor.

In de huiskamer is veel lichtinval door een schuifpui en wordt met het binnen schijnende zonnetje de perfecte locatie voor een geslaagde fotoshoot. Eerst worden er wat “basic foto’s” gemaakt. Papa, mama en hun zoontje hebben allemaal een wit shirtje aan en met wat aanwijzingen worden dit erg leuke foto’s.

Het pasgeboren mannetje heeft van vrienden van papa en mama al Oeteldonkse accessoires gekregen, een mutsje, een sjaaltje en wat leuke slofjes. Om het carnaval plaatje compleet te maken, hebben papa en mama ook een speentje gekregen met een snorretje erop. Het kleine mannetje wordt aangekleed en al gauw kunnen de foto’s worden gemaakt. We plukken wat hoedjes van de muur en zo zijn papa en mama ook ‘verkleed’. Even doet mama ook het speentje met het snorretje in haar mond en komt iedereen in de carnavalsstemming.

Tussen de foto’s door wordt het kleine mannetje wat onrustig en lijkt wat honger te krijgen, dus geeft mama gauw nog even borstvoeding. Daarna de laatste foto’s van het mannetje alleen door een schapenkleedje in een wipstoeltje te leggen. Zo is zijn eerste carnaval een feit! Helaas is hij nog te klein om het echt te vieren, maar op deze manier is zijn eerste carnaval er wel eentje om nooit te vergeten!

Danjela, kraamverzorgende IVT kraamzorg

carnaval baby kraamzorg blog

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg