Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Kraamzorg, cursussen en servicepunt in Oss

Sinds begin deze maand adviseren, informeren en ondersteunen wij aanstaande ouders evenals jonge ouders vanuit onze nieuwe kantoor in het pand van Nova Verloskundigen in Oss (Molenstraat 42 in Oss). Een afspraak maken is niet nodig, loop gewoon binnen tijdens een van de verloskundigen spreekuren.

Totaalpakket geboortezorg

IVT kraamzorg biedt een totaalpakket aan geboortezorg. Naast kraamzorg op maat betekent dit dat wij ook diverse cursussen rondom de zwangerschap aanbieden. Maar ook voor de uitleen of verkoop van diverse hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding kunt u  bij ons terecht. In het Servicepunt vindt u o.a. bedklossen, borstkolf of GeboorteTens.

Opening cursusbureau Oss

Met de opening van onze nevenlocatie in Oss is ook het tweede cursusbureau gestart op deze locatie (Molenstraat 42 in Oss). In samenwerking met de Nova Verloskundigen bieden wij vijf verschillende cursussen rondom de zwangerschap aan:

Meer weten?

IVT kraamzorg biedt nu ook in Oss een totaalpakket geboortezorg onder één dak aan. Bovendien zijn onder hetzelfde dak Nova Verloskundigen gevestigd. Meer weten over onze kraamzorg op maat, het servicepunt of één van de cursussen rondom de zwangerschap? Kijk op de website, loop binnen of neem contact op via telefoonnummer 0412-724824.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg