Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Beleef kraamzorg van IVT

Wil je ook jouw ervaring aan anderen laten weten?
Stuur dan jouw ervaring met foto naar
communicatie@ivt-zorg.nl!

Anky Slaats – Somers

“Op 16 juli 2017 is ons dochtertje Nynke geboren. Bij ons eerste kindje hebben wij niet echt een leuke kraamtijd gehad. We waren blij als de kraamzorg weer weg was, terwijl het juist de bedoeling is dat zij er een fijne eerste week van maakt. Hoe anders was het nu bij Nynke waar wij gekozen hebben voor IVT kraamzorg. Vanaf het eerste moment dat kraamverzorgster Bianca binnen kwam (nog in het ziekenhuis) voelde het goed. Zij heeft er voor gezorgd dat wij als gezin een super kraamweek hebben gehad én echt hebben kunnen genieten. Ons zoontje mist haar nog steeds. Jullie zorg was uitstekend.”

Baby Ryan

“Dit is baby Ryan, geboren op 5 februari 2016. Tot grote tevredenheid kijken de ouders van Ryan terug op een hele fijn kraamtijd met kraamhulp Vera van Beers!!”

Eefje en Floor Suijkerbuijk

“We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Bianca. Een fijne, lieve, vriendelijke, gezellige en wijze kraamverzorgster. Naast de verzorging voor mij en Floor had ze ook oog voor iedereen. We konden met al onze vragen en verhalen bij haar terecht en hebben veel aan haar ondersteuning gehad. Het was iedere ochtend weer een feest als ze binnenstapte. Helaas na 10 dagen was het dan toch echt tijd om afscheid van haar te nemen, maar door al haar goede adviezen waren we er ook klaar voor om het zelf te gaan doen. De kraamtijd is ondanks mijn lichamelijke ongemakken een feest geworden en daar heeft Bianca zeker voor gezorgd ! Dank je wel voor alles!”

 

Familie Gebruers

“Op 27 juli is onze zoon Steff geboren. Tijdens onze kraamweek hebben wij mogen genieten van de goede zorgen van kraamverzorgster Karin. Ondanks dat Steff ons tweede kindje is wist Karin ons wederom te voorzien van fijne tips en goede zorg, ook voor onze dochter van 2! In deze fijne kraamweek hebben wij een fijn moment vast kunnen leggen van Karin samen met onze 2 kinderen! Complimenten weer voor de fijne zorg die wij hebben mogen ontvangen!”

Familie Snoussi

“Baby Yasmine is op 1 januari om 06.30 uur geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daarmee is zij de eerste Bossche Baby van 2017! Mama maakt het goed en haar broers Amine (5), Amir (3,5) en zusje Zaineb (2,5) vinden het superleuk en helpen goed mee. Speciaal voor de foto houden ze hun nieuwe zusje goed vast. Alle kinderen hebben kraamzorg van IVT gehad. Mama is altijd tevreden geweest met IVT en zou geen ander willen!”

Familie Van Bilsen

“Op 13 maart ben ik trotse moeder geworden van Laiylah. Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Amy van Gurp voor ons klaar. Ik ben zeer tevreden met haar zorgzame en ontspannen karakter. Erg fijn! Ze heeft mij, Laiylah en Dakota (de hond) met veel liefde verzorgd! Dank je wel IVT!”

Familie Van den Hout – Brouwers

“Op 12 april 2017 om 23.28 uur zijn wij trotse ouders geworden van Matz van den Hout! Om 21.45 uur kwam Amy van Gurp, kraamverzorgster van IVT, in het ziekenhuis aan! En meteen hadden wij een prettige klik met haar. De volgende dag om 12.30 uur mochten wij met Matz naar huis en kregen wij Amy weer als kraamverzorgster voor de hele week. Wat hebben wij veel geleerd van Amy. Ook heeft ze ons en vooral Matz ontzettend goed verzorgd. Wat zullen wij haar gaan missen! Echt een top meid!”

Familie Xhante Zjmoer en Jac Meesters

“De week kraamzorg zit er voor ons helaas op, wat hebben wij genoten van kraamverzorgster Ilse van Hulten, we hebben zoveel mogen leren van haar. Een gezellig vrouw met het hart op de juiste plek en met liefde voor haar werk. Wij gaan haar erg missen! Zo jammer dat de kraamzorg maar één weekje is. IVT en Ilse, bedankt voor alles! En bij ons volgende kindje zouden we heel graag weer Ilse willen. Wij gaan genieten van de kleine die geboren is op 1 mei, genaamd Kyano!”

Ineke Guerain van Erp

“We hebben een super kraamtijd gehad. Veel geleerd en super verzorgd. Zowel ik als Naomi! Trudy Vervoort je bent een topper.”

 

Nathalie en Ruud

“We willen kraamverzorgster Yvonne bedanken voor de ontzettend fijne kraamweek die we samen beleefd hebben. Vooraf waren we heel benieuwd naar de kraamzorg die bij ons in huis zou komen, omdat het toch een heel intiem en intens proces is dat je met een buitenstaander deelt. Al gauw wisten we dat we het getroffen hadden met Yvonne. Wat een fijne klik en wat hebben we een hoop van je geleerd in de kraamweek. Het voelde vertrouwd en naast ruimte voor al onze vragen was er ook ruimte voor gezelligheid. Wat heeft onze dochter Pien ook heerlijk met je gebadderd, geknuffeld en getutteld. Het was even slikken toen de kraamweek er op zat, maar je hebt ons prima op weg geholpen om een mooi vervolg te geven aan de eerste levensweek van Pien.”

Roy en Laura

“We willen IVT bedanken voor wederom een héle fijne kraamweek. Ná een heerlijke kraamweek van ons eerste wonder “Bliss”, kozen wij zonder enige twijfel, bij onze tweede zwangerschap, weer voor IVT! Onze voorkeur ging in eerste instantie uit naar een ervaren, wat oudere, kraamhulp. Toen de dag was aangebroken, ontmoette wij kraamhulp Dorien, 21 jaar 😉  Maar wat hebben wij een leerzame, maar zeker een gezellige week gehad! De kennis en de passie die ze heeft voor het vak, maakt haar dan ook een super kraamhulp! Maar ook als persoon is Dorien geweldig om naast je te hebben staan, in deze toch spannende eerste week! Ook onze 3-jarige dochter Bliss heeft een geweldige week gehad, en praat nog steeds over “Maurien” zoals Bliss Dorien steeds noemt. Kort samengevat; bedankt voor wederom een mooie kraamweek, en complimenten voor Dorien! “Ga door met wat je doet, je bent een geweldig persoon! En wie weet zien we elkaar nog eens!”

Sergio en Maryjet Reijnders

“Vandaag hebben wij onze laatste dag van de kraam week gehad. Ik wou even zeggen hoe blij we zijn geweest met de hulp van kraamverzorgende Hannie. Ze heeft ons zo goed geholpen, uitleg gegeven en ons vertrouwen gegeven in hoe we het allemaal moeten doen. Een vrouw die haar vak zeker verstaat en velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Heel erg bedankt!”

Sylvie van Zon

“Blij verrast waren we, toen onze kraamhulp Patrizia midden in de nacht aan onze deur stond om ons te helpen met onze dochter Eva Luna. We kwamen net terug uit het ziekenhuis en Patrizia heeft ervoor gezorgd dat we allemaal konden slapen de eerste nacht. Een paar uren later stond ze weer klaar voor ons, net zoals de dagen die daarop volgden. We zijn erg blij met de hulp, adviezen en ondersteuning die we hebben gekregen van Patrizia. Voor kersverse ouders is dat erg prettig en misschien wel onmisbaar. Daarnaast was Eva Luna ook erg blij met ervaren handen! Bedankt hiervoor!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je alle informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier onze brochures "Informatie rondom de zwangerschap" en "Cursussen"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg