Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Beleef kraamzorg van IVT

Wil je ook jouw ervaring aan anderen laten weten?
Stuur dan jouw ervaring met foto naar
communicatie@ivt-zorg.nl!

David en Anniek

“Wij hadden kraamverzorgster Patrizia tijdens onze bevalling en in de kraamtijd. Ze was ontzettend lief, gaf ons hele fijne tips en drong zich niet op waardoor alles zeer relaxed verliep. Ze kon goed aanvoelen wat we nodig hadden. Daarom vonden we het extra jammer toen ze ons toch echt moest gaan verlaten. Nogmaals, Patrizia, bedankt voor de goede zorg! Hopelijk hebben we jou de volgende keer weer bij ons.”

Anky Slaats – Somers

“Op 16 juli 2017 is ons dochtertje Nynke geboren. Bij ons eerste kindje hebben wij niet echt een leuke kraamtijd gehad. We waren blij als de kraamzorg weer weg was, terwijl het juist de bedoeling is dat zij er een fijne eerste week van maakt. Hoe anders was het nu bij Nynke waar wij gekozen hebben voor IVT kraamzorg. Vanaf het eerste moment dat kraamverzorgster Bianca binnen kwam (nog in het ziekenhuis) voelde het goed. Zij heeft er voor gezorgd dat wij als gezin een super kraamweek hebben gehad én echt hebben kunnen genieten. Ons zoontje mist haar nog steeds. Jullie zorg was uitstekend.”

Familie Mulders uit Heesch

“Onze dochter Jente is op dinsdag 15 mei 2018 om 21.08 geboren. We zijn al vanaf 19.30 ondersteund door één van jullie fijne kraamverzorgsters. Ze heet Karin. Karin was nieuw voor ons maar straalde meteen veel rust en zekerheid uit met haar komst. Ze was er al met de bevalling en heeft ons ruim een week goed verwend. Ondanks dat Jente onze 2e dochter is, kregen we toch weer nieuwe tips en was het een goede opfriscursus. Sommige dingen vergeet je nu eenmaal… ook voor Fenne werd als grote zus een speciale rol weggelegd en er was ruimte voor humor en een knuffel… In de foto zie je Karin met Jente, hét ultieme bewijs dat vrouwen ook meer dingen tegelijk kunnen ?. Karin bedankt, het was een fijne kraamweek!”

Brigitte

“Kraamverzorgster Patrizia is op 4 november aanwezig geweest tijdens mijn bevalling. Vanaf het moment dat thuis de eerste signalen van de bevalling zich aandienden tot de bevalling heb ik mijn ogen zo goed als dicht gehad. Dit maakte dat ik Patrizia, die bij binnenkomst in het ziekenhuis al aanwezig was, een heel erg kort ogenblik gezien heb. Ondanks dit (vink ik zelf bijzonder) voelde het erg vertrouwd aan en heb ik veel steun ervaren aan haar aanwezigheid. Op het moment dat Patrizia in de avond naar huis ging, vroegen wij haar of zij ook onze kraamhulp zou worden. Zij gaf aan dat niet te kunnen garanderen. We hebben de wens uitgesproken naar haar dat we dat wel heel fijn zouden vinden. Toen we de volgende ochtend IVT belden en haar naam hoorden, waren we beiden erg verrast en gerustgesteld. Men vroeg of we akkoord waren als er een ‘leerling’ mee zou komen. Het antwoord zie je op de foto terug. Als IVT niet gezegd had dat Kelly een leerling was dan hadden we dit overigens niet geweten! Ze is de 10e dag dan ook alleen gekomen! We hebben door dit duo echt een super (!) gezellige en leerzame kraamweek gehad. Beiden hartverwarmende mensen, het was erg jammer toen ze weer weg gingen. Ik zou beiden dan ook als kraamhulp aanraden aan mensen in mijn omgeving!”

Familie Snoussi

“Baby Yasmine is op 1 januari om 06.30 uur geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daarmee is zij de eerste Bossche Baby van 2017! Mama maakt het goed en haar broers Amine (5), Amir (3,5) en zusje Zaineb (2,5) vinden het superleuk en helpen goed mee. Speciaal voor de foto houden ze hun nieuwe zusje goed vast. Alle kinderen hebben kraamzorg van IVT gehad. Mama is altijd tevreden geweest met IVT en zou geen ander willen!”

Mell, Roy en de kids

“Op 21 september is onze zoon Jordan om 05:04 geboren. Na een super fijne zwangerschap en een ongelofelijke snelle bevalling van 1,5 uur, konden we gaan genieten van ons 3e kindje. Toen we diezelfde ochtend kennis mochten maken met kraamverzorgster Nienke, voelde het meteen vertrouwd. Ze heeft heel goed voor mij, Jordan, de andere kids en het huishouden gezorgd. Ze heeft mij de mogelijkheid gegeven om veel uurtjes huid-op-huid contact te hebben met onze kleinste telg. Gelukkig waren mijn vriend en de kids ook super blij met Nienke. Het is toch je huis dat je openstelt voor een vreemde en dus heel belangrijk dat er dan een goede klik is. Het was een hele fijne week die ik niet anders mee had willen maken. Dus zeer zeker een aanrader! Wij hebben nu 3 keer gebruik mogen maken van jullie diensten. Top!”

Roy en Laura

“We willen IVT bedanken voor wederom een héle fijne kraamweek. Ná een heerlijke kraamweek van ons eerste wonder “Bliss”, kozen wij zonder enige twijfel, bij onze tweede zwangerschap, weer voor IVT! Onze voorkeur ging in eerste instantie uit naar een ervaren, wat oudere, kraamhulp. Toen de dag was aangebroken, ontmoette wij kraamhulp Dorien, 21 jaar 😉  Maar wat hebben wij een leerzame, maar zeker een gezellige week gehad! De kennis en de passie die ze heeft voor het vak, maakt haar dan ook een super kraamhulp! Maar ook als persoon is Dorien geweldig om naast je te hebben staan, in deze toch spannende eerste week! Ook onze 3-jarige dochter Bliss heeft een geweldige week gehad, en praat nog steeds over “Maurien” zoals Bliss Dorien steeds noemt. Kort samengevat; bedankt voor wederom een mooie kraamweek, en complimenten voor Dorien! “Ga door met wat je doet, je bent een geweldig persoon! En wie weet zien we elkaar nog eens!”

Nicole en Ralph

”Ik wil graag IVT kraamzorg ontzettend bedanken voor de geleverde goede zorg! We waren erg blij met Sanne Bouman!
Je zou niet zeggen dat ze pas een half jaar ervaring heeft, heb veel aan haar tips gehad in mijn kraamtijd en ben goed verwend met van alles.
Verder was ze ook super leuk met ons dochtertje Lynn. Bedankt Sanne, voor de mooie week die je ons gegeven hebt! We gaan haar missen!
Groetjes Ralph, Nicole, Lynn & Kay”

Tara en Dayron

“Kraamverzorgster Patricia was al vroeg in het ziekenhuis om mij en de verloskundige bij te staan. Ze was een geweldige hulp bij het opvangen van de weeën. Vanaf het moment dat onze Tiago was geboren gaf Patricia goede tips. De kraamweek verliep prettig doordat Patricia en Sanne (stagiaire) alles in overleg deden. Ze gaven goede voorlichting rondom borstvoeding en persoonlijke hygiëne. Ook het herinneren aan medicatie was prettig! Als net bevallen vrouw denk je daar nog niet aan. De tips voor de nacht en bestaande apps hebben erg geholpen voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt voor deze fijne week! Mede dankzij jullie hulp verliep mijn herstel spoedig.”

Sanne en Coen

”Na een paar dagen ziekenhuis werden we de rest van de kraamtijd thuis verzorgd door Marissa. Ons zoontje Noan was dol op haar en wij, als kersverse ouders, hebben veel van haar geleerd. Dankzij Marissa’s goede zorgen en adviezen heeft ze ons door een heftige eerste week geholpen en kijken we ook met plezier terug op de kraamtijd. Vooral van onze wandelingetjes heb ik erg genoten. – Sanne en Coen”

Familie Brands

”Ik wilde toch even kwijt dat wij een super fijne en lieve kraamverzorgster hebben gehad, genaamd Kelly. Wij zijn heel erg blij dat zij de afgelopen week voor ons heeft klaargestaan. Ze heeft ons goed geholpen en uitleg gegeven over hoe we dingen het beste konden aanpakken. Kelly zorgde elke dag keer op keer ook dat de was werd gedaan ze verwende ons met een ontbijtje en de lunch. Zodra ze weg ging was ons huis iedere keer opgeruimd en schoongemaakt. Als wij in de toekomst een tweede kindje krijgen, dan gaan wij zeker bellen en aangeven dat we Kelly weer willen. Dankjewel voor jouw inzet Kelly.”

Baby Ryan

“Dit is baby Ryan, geboren op 5 februari 2016. Tot grote tevredenheid kijken de ouders van Ryan terug op een hele fijn kraamtijd met kraamhulp Vera van Beers!!”

Familie Van den Hout – Brouwers

“Op 12 april 2017 om 23.28 uur zijn wij trotse ouders geworden van Matz van den Hout! Om 21.45 uur kwam Amy van Gurp, kraamverzorgster van IVT, in het ziekenhuis aan! En meteen hadden wij een prettige klik met haar. De volgende dag om 12.30 uur mochten wij met Matz naar huis en kregen wij Amy weer als kraamverzorgster voor de hele week. Wat hebben wij veel geleerd van Amy. Ook heeft ze ons en vooral Matz ontzettend goed verzorgd. Wat zullen wij haar gaan missen! Echt een top meid!”

Sergio en Maryjet Reijnders

“Vandaag hebben wij onze laatste dag van de kraam week gehad. Ik wou even zeggen hoe blij we zijn geweest met de hulp van kraamverzorgende Hannie. Ze heeft ons zo goed geholpen, uitleg gegeven en ons vertrouwen gegeven in hoe we het allemaal moeten doen. Een vrouw die haar vak zeker verstaat en velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Heel erg bedankt!”

Nienke, Gwenda en Juun

”Op 4 januari is onze zoon Juun geboren. De bevalling verliep zeer vlot, maar vanwege complicaties naderhand, moesten we vier dagen in het ziekenhuis verblijven. Thuis kon ik (Nienke) niet veel doen en kwam werkelijk alles gedurende de hele kraamperiode aan op onze kraamhulp Irma. Hierbij willen we even laten weten dat we ontzettend goed verzorgd zijn door Irma. Wat een fantastische vrouw en wat waren we blij dat ze bij ons kwam! We hebben veel nuttig advies gekregen en dankzij Irma hadden we een heerlijke kraamtijd. Als er een tweede komt, dan hopen we dat Irma weer bij ons kan komen. Irma: ontzettend bedankt voor je goede zorgen! Hartelijke groeten, Nienke, Gwenda en Juun.”

Familie Van Bilsen

“Op 13 maart ben ik trotse moeder geworden van Laiylah. Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Amy van Gurp voor ons klaar. Ik ben zeer tevreden met haar zorgzame en ontspannen karakter. Erg fijn! Ze heeft mij, Laiylah en Dakota (de hond) met veel liefde verzorgd! Dank je wel IVT!”

Dochter Viënna

“Op 13 februari is onze dochter Viënna geboren. Wij hebben een super goede ervaring gehad met onze kraamverzorgster Saskia! Wat een lieve vrouw. Ze was tijdens de bevalling er bij en wij hadden meteen een goede band met haar! Thuis zijn we ook goed verzorgd en hebben fijne tips gekregen.” Groetjes van Whitney

Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis

”Ook ik wil graag onze super ervaring met jullie kraamzorg delen. Wij hebben namelijk 3 keer dezelfde kraamhulp gehad, waar we super blij mee waren. Februari 2014: onze eerste zoon Lennox wordt geboren. Eenmaal thuis krijgen we de hulp van Kim. We hebben een goede klik met Kim, ze zorgt goed voor ons drietjes en tijdens de laatste dag grappen we dat het leuk zou zijn als ze voor een eventuele tweede keer terug zou komen. Januari 2016: onze tweede zoon Vigo wordt geboren, zowel Kim als wij hebben onze voorkeuren bij IVT aangegeven, en ook deze keer stond Kim vrij snel voor de deur na onze thuiskomst. Dit keer ook weer goed geholpen, ook de zorg voor Lennox werd meegenomen. ”Nou Kim, als er een derde mag komen, dan willen we jou heel graag weer als kraamhulp!” zeiden we deze keer. November 2018: onze derde zoon Lewis wordt na een hele snelle en voorspoedige thuisbevalling geboren. Helaas kon Kim ’s nachts niet bij de geboorte zijn, maar de volgende ochtend mochten we haar voor de derde keer verwelkomen in ons huis. We waren weer goed geholpen en verzorgd en Kim wist precies waar ik wel of geen behoefte aan had, zo fijn! Ook de twee oudste waren blij met Kim (en Saskia!) en dat maakte het voor ons een perfecte afsluiting van de kraamperiode. Groetjes, Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis.”

Fleur, Jim en Finn

”Op 19 januari beviel ik tijdens een goede thuisbevalling van onze zoon Finn. Met smart wachtten we af wie ons kwam helpen tijdens te kraamweek. We hadden het niet beter kunnen treffen. Nicole was onze rots in de branding en wat heeft ze ons veel geleerd. Dankjewel voor de super zorg! Groetjes Fleur en Jim. Papa en mama van Finn.”

Charlotte, Nicole, Deyan en Nova

”De kraamweek is voorbij en dat vinden we maar wat jammer. Heerlijk om weer in ons ritme te zitten maar wat gaan we Amy missen. Amy heeft er voor gezorgd dat we optimaal hebben kunnen genieten van onze kraamweek. Ze is enorm kundig. Ze heeft veel kennis, maar is daarnaast ook een heel prettig persoon in de omgang en ze was daardoor al snel onderdeel van ons gezin. Ze is betrokken, toegankelijk, een harde werker en bezit de vaardigheden en kennis om je verder op weg te helpen. Ook zorgde ze ervoor dat onze zoon de aandacht kreeg die hij verdiende. Ze toverde zelfs een hele knutseldoos tevoorschijn. Fantastisch! Amy ontzettend bedankt voor je goede zorgen. We gaan je missen! Lieve groetjes Charlotte, Nicole, Deyan en Nova.”

Baby Joost

”Op de foto staat kraamverzorgende Amy samen met baby Joost (geboren op 30-4-19). We hebben een hele fijne kraamtijd dankzij Amy. Echt een toppertje! Groetjes Familie Van Erp.”

Ineke Guerain van Erp

“We hebben een super kraamtijd gehad. Veel geleerd en super verzorgd. Zowel ik als Naomi! Trudy Vervoort je bent een topper.”

 

Jase, Sandros en Manon

”4 juni is Jase geboren! Op 6 juni mochten we naar huis en een uurtje later was Linsey er. Ze was meteen ‘thuis’ bij ons. Ze pakte alles aan wat er te doen was en niks was haar teveel! Ze gaf advies waar nodig en was enorm lief voor Jase, maar ook voor onze dochter Dune! Dat vonden we heel fijn! Linsey betrok Dune overal bij en nam ook echt de tijd voor haar. Bedankt voor de fijne week! We kijken er met veel plezier op terug:-) Groetjes, Sandros en Manon.”

Familie Yavuz

“Op 16 juni 2018 is om 06.54 uur onze dochter Ilayda Yavuz geboren. De bevalling ging zo snel dat ze al geboren was toen onze kraamverzorgster Wendy in het ziekenhuis aankwam. Zij heeft de nazorg in het ziekenhuis mee opgevangen en gaf een goede begeleiding bij het voeden. Daarna is ze met ons mee naar huis gegaan. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Wendy. Ze heeft ons goed verzorgd en gaf goede tips en informatie. Daarnaast was het ook altijd gezellig als ze er was. Ze heeft ons goed op weg geholpen.”

Familie Van Hoeij

“Vorige week hebben wij kraamverzorgster Patrizia en stagiaire Kelly, na een paar dagen ziekenhuis, hier in huis mogen ontvangen. Wat hebben we genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorgen en gezelligheid van deze twee dames. Niet alleen waren ze super lief voor onze Dylan, ze zorgden ook super voor mij en mijn man. Een ontbijtje op bed, gezellige ‘hello baby’ prikkertjes in vers gemaakte fruithapjes, sapjes in wijnglazen, het waren die kleine dingetjes die het extra bijzonder maakten. Omdat ik na mijn keizersnee zelf nog niet zoveel kon, hebben ze Marijn hartstikke goed op weg geholpen en met ons meegedacht over hoe ik toch bij de verzorging kon zijn en later in de week met hulp lekker zelf doen. Lieve dames, onwijs bedankt voor alles!! Groetjes en een hele dikke knuffel van Dylan.”

Lisa, Edwin en Luca

”Wij willen heel graag Amy bedanken voor de geweldige kraamweek! Vanaf het moment dat Amy midden in de nacht bij ons binnen kwam om te helpen bij de bevalling, klikte het gelijk. Een week lang werd er goed voor ons drieën en onze kat Minoeschka gezorgd. Amy nogmaals: je tips, gezelligheid en heerlijke fruithapjes missen we nog steeds! Veel liefs, Lisa, Edwin, Luca & Minoeschka ?”

Familie Van den Heuvel

”Op 11 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige zoon Dex. Ongeveer een uurtje nadat we thuis waren gekomen uit het ziekenhuis stond onze kraamverzorgster voor de aankomende week voor de deur! Haar naam… Annelie! Een hele leuke spontane jonge meid. Wij voelden meteen een klik met haar. Wat hebben wij in de week dat ze er was veel van haar geleerd! Want ondanks dat ze vrij jong is (ik had ook aangegeven een jongere kraamverzorgster te willen), is ze erg kundig en ontzettend goed in de omgang met kraamvrouw en baby. Wij hadden echt het gevoel met elke vraag bij haar terecht te kunnen. Ook onze kleine man was dol op haar, dat kon je gewoon merken! En ook onze trouwe viervoeter Tara was dol op haar!

Lieve Annelie, hartstikke bedankt voor de ontzettend fijne en gezellige kraamweek! We waren ontzettend blij met jou als kraamverzorgster en mocht er een 2e kindje komen, dan willen wij jou zeker te weten weer als kraamverzorgster! Bedankt voor alles!”

Familie Kacmaz

”Dankzij Amy hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. Ze was lief, zorgzaam en vooral deskundig. Ze heeft ons enorm op weg geholpen met de borstvoeding en zelfs extern hulp ingeschakeld. Super fijn en lief! Amy nogmaals dank je wel, we gaan je missen. Veel liefs Desdan, Huriye, Ruzgar, Milas, en Liya.”

Nathalie en Ruud

“We willen kraamverzorgster Yvonne bedanken voor de ontzettend fijne kraamweek die we samen beleefd hebben. Vooraf waren we heel benieuwd naar de kraamzorg die bij ons in huis zou komen, omdat het toch een heel intiem en intens proces is dat je met een buitenstaander deelt. Al gauw wisten we dat we het getroffen hadden met Yvonne. Wat een fijne klik en wat hebben we een hoop van je geleerd in de kraamweek. Het voelde vertrouwd en naast ruimte voor al onze vragen was er ook ruimte voor gezelligheid. Wat heeft onze dochter Pien ook heerlijk met je gebadderd, geknuffeld en getutteld. Het was even slikken toen de kraamweek er op zat, maar je hebt ons prima op weg geholpen om een mooi vervolg te geven aan de eerste levensweek van Pien.”

Familie Gebruers

“Op 27 juli is onze zoon Steff geboren. Tijdens onze kraamweek hebben wij mogen genieten van de goede zorgen van kraamverzorgster Karin. Ondanks dat Steff ons tweede kindje is wist Karin ons wederom te voorzien van fijne tips en goede zorg, ook voor onze dochter van 2! In deze fijne kraamweek hebben wij een fijn moment vast kunnen leggen van Karin samen met onze 2 kinderen! Complimenten weer voor de fijne zorg die wij hebben mogen ontvangen!”

Zoontje Chris

“Hallo op 16 maart 2019 zijn wij weer ouders en grote broer geworden van een zoontje Chris!  We hebben hele goede zorgen gehad van Annelie. Ze was heel lief voor Chris en grote broer Daan! Ook de zorg voor mama deed ze erg goed! Wij kijken terug op een hele tevreden kraamweek! Annelie, bedankt voor je goede zorgen!” Groetjes van André, Angelique, Daan en Chris

Trotse ouders van Loïs van de Wetering

“Op 25 februari zijn wij trotse ouders geworden van een mooie dochter Loïs. Er brak een spannende tijd voor ons aan. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten mama en Loïs naar huis. Onderweg naar huis belde wij IVT kraamzorg om te laten weten dat we onderweg waren. We werden vriendelijk te woord gestaan. Ze vroegen ons of wij het goed vonden als er een stagiaire met de kraamverzorgende mee zou komen. Wij vonden dit geen probleem. We hadden meteen een goede klik met kraamverzorgende Irma Moonen en Sanne Bouman. Ze waren super vriendelijk en hadden een rustig karakter, dat is wat de mama nodig had. Ze toonden meteen interesse in de mama en hoe de bevalling was verlopen. Ook waren ze super lief voor ons dochtertje Loïs! Afscheid was dan ook erg emotioneel. Wij kunnen gelukkig zeggen dat we een super kraamtijd hebben gehad en hebben echt ontzettend veel geleerd van deze 2 dames!”

Eefje en Floor Suijkerbuijk

“We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Bianca. Een fijne, lieve, vriendelijke, gezellige en wijze kraamverzorgster. Naast de verzorging voor mij en Floor had ze ook oog voor iedereen. We konden met al onze vragen en verhalen bij haar terecht en hebben veel aan haar ondersteuning gehad. Het was iedere ochtend weer een feest als ze binnenstapte. Helaas na 10 dagen was het dan toch echt tijd om afscheid van haar te nemen, maar door al haar goede adviezen waren we er ook klaar voor om het zelf te gaan doen. De kraamtijd is ondanks mijn lichamelijke ongemakken een feest geworden en daar heeft Bianca zeker voor gezorgd ! Dank je wel voor alles!”

 

Joyce

“Wij hadden kraamverzorgster Anne-Marie tijdens onze kraamtijd. Ze was ontzettend lief, gaf ons hele goede tips, en alles verliep zeer relaxed. Zelfs voor onze hond was ze super lief. Daarom vonden wij het jammer toen ze ons moest gaan verlaten. Anne-Marie, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!”

Gino, Henny en Rachelle

”Gino is op 28-03 03:44 geboren, ’s ochtends om 11:00 mochten we naar huis! Hanny was er dan ook meteen ’s ochtends, ze pakte alles aan wat er te doen was en nam zelf initiatief, wat heel fijn was! Ze hielp ons super goed met het verzorgen van Gino en van mijzelf, gaf ons goede tips waar we nu nog steeds veel aan hebben! Ook vinden we het nog steeds leuk om de verhaaltjes terug te lezen die Hanny elke dag schreef. We kijken met veel plezier terug op onze kraamweek! We hopen Hanny terug te zien in oktober bij mijn zusje die dan bevalt van een zoontje. Groetjes Henny, Rachelle en Gino.”

Zoon Joa

“Wat hebben wij een heerlijke week gehad met kraamverzorgster Cindy. Na een vlotte bevalling en helaas een nachtje ziekenhuis was de volgende dag Cindy daar om ons nog wat uurtjes te ondersteunen. Het voelde meteen goed vanuit onze kant. Cindy is een rustige, zachtaardige vrouw met veel kennis en humor. Dit vak is echt voor haar weggelegd. Dat zie en merk je in alles wat ze doet. Ze heeft ons heel goed verzorgd en heeft onze dochter super vermaakt zodat ik ook even een middagdutje kon doen. Een rondje wandelen met de hond was geen enkel probleem voor haar. Fay ging dan gezellig mee. Ook het huishouden werd goed bijgehouden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Helaas hoort afscheid nemen er ook bij en kijken we samen terug op een mooie eerste week met een heel tevreden zoon Joa! We zijn haar dan ook erg dankbaar voor de heerlijke kraamweek. Je bent een topper! Liefs, Maarten, Dominique, Fay en Joa”

Lex, Anouk en Walter

”Op 4 november om 7:24u is onze zoon Lex geboren! Precies één week na de uitgerekende datum. Verloskundige Marieke (van Nova) en kraamverzorgster Jacqueline (van IVT kraamzorg) hebben samen geholpen bij de geboorte! Jacqueline heeft zelfs de navelstreng mogen doorknippen, dat vond papa zelf iets te spannend. Omdat alles goed ging met Lex mochten we al snel weer naar huis. Thuis heeft Jacqueline ons wat fijne tips gegeven voor de eerste nacht, ons geholpen met verschonen en beschuit met muisjes maken voor de opa’s en oma’s van Lex! In de week dat Jacqueline bij ons in huis is geweest hebben we heel veel van haar geleerd, zoals bijvoorbeeld hoe we Lex kunnen wassen en hoe om te gaan met de borstvoeding en verdere verzorging. Daarnaast heeft ze ook fijn geholpen in het huishouden, door alle hectiek kwamen papa en mama daar niet aan toe (was wel even wennen voor papa). Natuurlijk hebben we ook veel gezellig gekletst met elkaar. Lex is een relaxed en tevreden jochie, hij doet het super! Met de tips van Jacqueline hebben we ook na de eerste week Lex goed kunnen verwennen en verzorgen zonder meteen in de stress te schieten! – Trotse ouders Anouk en Walter.”

Stéphanie

“Deze week heb ik mijn laatste kraamdag gehad met kraamverzorgster Nicole. We hebben een super fijne kraamtijd gehad. Nicole geeft complimenten, goede hulp en tips. Ze biedt een luisterende oor aan. Ze heeft ons super geholpen bij hoe wij met ons pasgeboren dochtertje (geboren op 12 augustus 2019) en ons zoontje van 4 jaar moeten omgaan en hoe we hen evenveel aandacht kunnen geven. Dit gaat nu erg goed). Wij vonden de laatste dag met Nicole erg jammer. Hier heb ik (Stéphanie) veel tranen gelaten. Wij zijn haar echt enorm dankbaar! Ze is een lieve zachte vrouw met het hart op de juiste plaats. Lieve Nicole, nogmaals bedankt voor je goede steun en luisterende oor, de kraamtijd was super met jou als kraamhulp. (Ik moet nog wel goed herstellen, maar dat komt goed.) Hopelijk zien we je ooit nog eens… Groetjes xxx Stéphanie, Mark en Valenzio. En natuurlijk niet te vergeten ons kleine meisje Mackenzie.”

Bedankt Karin!

“Na een pittige bevalling zijn wij na de onze tijd in het ziekenhuis bijgestaan door kraamverzorgster Karin. Heerlijke no nonsense aanpak, een luisterend oor en ze paste perfect in ons drukke samengestelde gezin van vier kids, twee honden en twee katten. Ook al was het ons 4e kind, wij hebben hele handige tips en ideeën van Karin gehad. Wij hebben genoten van onze kraamtijd! Liefs, Wanda, Edy, Amber, Wesley, Jan, Joris en de dieren.”

Silvie en Eva Luna

“Blij verrast waren we, toen onze kraamhulp Patrizia midden in de nacht aan onze deur stond om ons te helpen met onze dochter Eva Luna. We kwamen net terug uit het ziekenhuis en Patrizia heeft ervoor gezorgd dat we allemaal konden slapen de eerste nacht. Een paar uren later stond ze weer klaar voor ons, net zoals de dagen die daarop volgden. We zijn erg blij met de hulp, adviezen en ondersteuning die we hebben gekregen van Patrizia. Voor kersverse ouders is dat erg prettig en misschien wel onmisbaar. Daarnaast was Eva Luna ook erg blij met ervaren handen! Bedankt hiervoor!”

Familie Xhante Zjmoer en Jac Meesters

“De week kraamzorg zit er voor ons helaas op, wat hebben wij genoten van kraamverzorgster Ilse van Hulten, we hebben zoveel mogen leren van haar. Een gezellig vrouw met het hart op de juiste plek en met liefde voor haar werk. Wij gaan haar erg missen! Zo jammer dat de kraamzorg maar één weekje is. IVT en Ilse, bedankt voor alles! En bij ons volgende kindje zouden we heel graag weer Ilse willen. Wij gaan genieten van de kleine die geboren is op 1 mei, genaamd Kyano!”

Inge, Bart en Sem

”Graag deel ik met meerdere mensen onze ervaring rondom onze kraamweek met onze kraamhulp Patrizia. Zeker omdat onze situatie niet standaard is.

Op vrijdag 15 juni beginnen de weeën. Uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis omdat het hartje niet meer te horen is. Aangekomen in JBZ krijgen we de bevestiging dat ons kind overleden is. Op 16 juni 2018 om 03.07 uur bevallen van een stil geboren zoon, Sem. Zaterdagavond mogen we met onze zoon naar huis. Enkele uren nadat we thuis waren kwam onze kraamhulp Patrizia. Het was zeer spannend voor ons wie IVT zou sturen in deze ongewone situatie. Patrizia voelde ons gelijk aan. Vroeg hoe de bevalling verlopen was. Hoe we ons voelden. Tijdens onze kraamweek hebben we heel veel aan Patrizia gehad. Normaal heb je de zorg voor vrouw en kind. Nu was dit alleen voor de vrouw. De gehele week heeft ze ons goed bijgestaan. Of het nu een luisterend oor was, een fruitje voor ons klaarmaken, ontbijtje, etc. Het werd allemaal met veel liefde gedaan. Het luisterend oor was voor ons tijdens het rouwproces erg fijn. Ze werd in deze week ook echt opgenomen in onze familie. Tijdens gesprekken met de uitvaart luisterde ze mee en noteerde ze dingen. Ze kwam met ideeën. Erg fijn, iemand die meeluistert en meedenkt. Zo ging de week voorbij met veel bezoek en emoties. Patrizia is ook meerdere keren naar onze Sem gaan kijken met ons. Uiteindelijk hadden we de crematie. Hier is Patrizia ook bij geweest. Zaterdag was de laatste dag voor ons met Patrizia. We hebben alles nog eens goed door besproken van de gehele week. Ook voor haar was dit de 1e keer dat ze in zo’n situatie terecht kwam. We hebben echt een topper aan Patrizia gehad. Een erg lieve en ervaren kraamhulp!”

Kim, Wil, Emma en Sofie

”Op 19-02-2019 is onze dochter Sofie geboren. Wij hebben een ontzettend leuke kraamweek gehad met Aleida, die voor de tweede keer onze kraamhulp was en Kim die het super goed gedaan heeft in haar stageperiode. Graag willen wij jullie bedanken voor een leuke week! Misschien dat we elkaar nog eens zien. Kim succes met je opleiding. Groetjes, Kim, Wil, Emma en Sofie.”

Baby Faber

”21 februari is ons derde kindje Faber geboren. Bij de geboorte van ons tweede kindje Sepp hadden we Monique als kraamverzorgster en we hoopten dat ze deze keer ook bij ons zou kunnen kramen. En ja gelukt! Bij de geboorte van Sepp was Monique er bij de bevalling helaas niet bij, deze keer gelukkig wel! Wat was ik blij om in het ziekenhuis een bekend gezicht binnen te zien komen. Meteen vertrouwd. En ze kon meteen aan de bak, want 45 minuten na haar binnenkomst werd mooie kleine Faber geboren. In de kraamweek heeft Monique ons allemaal verwend. Met heerlijke ontbijtjes en lunches, rust en gezelligheid. Ze zorgde geweldig voor onze andere 2 kindjes, iets wat ik het belangrijkste vond, lette goed op mij en Faber en was er voor ons voor een goed gesprek, een lach en een traan. Wat gingen die 8 heerlijke dagen snel voorbij! Op de laatste dag zou Monique wat later beginnen omdat het de laatste uurtjes waren. Maar omdat onze dochter die nacht een paar keer had overgegeven, was ze er meteen ’s ochtends om ons nog even te helpen met een zieke dochter en de laatste was beddengoed. Wat waren we daar blij mee na een brakke nacht en wat fijn dat Monique er voor ons was! We vonden het allemaal jammer dat ze weer wegging, er had zo een weekje extra bij gemogen. Onze goede start als gezin van vijf hebben we volledig aan Monique te danken!”

Demelza, Maud en Quinn

”Wat is de week snel gegaan. Onze topper van een kraamhulp Carin was er gisteren alweer voor het laatst. We hebben een hele fijne eerste week gehad. Carin heeft ons de kennis en het vertrouwen gegeven dat we het nu zelf kunnen. Super bedankt voor alles! Groetjes van Demelza, Maud en Quinn.”

Erik, Joyce, Ninthe en Milou

”Net als bij onze eerste dochter, kozen we nu ook voor IVT. Op 12 februari is onze 2e dochter Milou geboren. De bevalling in het JBZ ging erg snel. De verloskundige had met spoed IVT gebeld om iemand te sturen, maar 5 min daarna was ze al geboren. Amper een half uurtje later kwam Patrizia al de kraamkamer binnen lopen. Er was meteen een goede klik en voelde heel relaxed en vertrouwd. Ze heeft ons de dagen daarna geweldig verzorgd, ondersteund en begeleid. Als wij onzeker waren of we het allemaal wel goed deden met de oudste, dan nam ze de tijd om erover te praten. Wij konden ons hart luchten, wat erg fijn was. Wat wij erg gewaardeerd hebben, is dat ze er voor ons hele gezin was. Ze betrok onze dochter Ninthe ook veel bij de verzorging van de baby. Met trots kreeg zij op de laatste kraamdag nog een Grote zus diploma van Patrizia! Wij hebben echt een fijne en leuke kraamweek gehad. Hierdoor verliep mijn herstel ook voorspoedig. Patrizia, nogmaals bedankt, je bent een topper!”

Familie Van de Goor

“Op 10 juli zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Janske. Wat hebben wij een onvergetelijk, betoverend mooie kraamweek gehad. De fantastische mensen van IVT (Willy en Paula) hebben hier absoluut voor gezorgd. We hebben samen gelachen en samen gehuild. Het was fantastisch dat jullie er voor ons waren. Behalve dat het zo fijn en zo ‘eigen’ voelde, hebben wij de hele week kunnen rekenen op jullie professionaliteit en hulp. Jullie hebben ons in een paar dagen heel veel geleerd en we hebben er alle vertrouwen in dat we nu een hele goede mama en papa zullen zijn. We zullen jullie nooit vergeten! En wie weet… tot een volgende keer!”

Nazyhr

”Helaas zijn de 6 dagen samen met Melissa, na een onverwachte vroege bevalling waar nog het een en ander voor klaar gezet moest worden, zo snel voorbij gevlogen. Fijn om zo’n goede hulp te krijgen die feilloos aanvoelt wat er gedaan moet worden en dan ook nog goed voor mama en de kleine zorgt. Melissa wij willen jou bedanken voor de fijne week waarin je ons geholpen hebt met Nazyhr. Wat een gemis de volgende dag na de kraamweek.”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg