Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Beleef kraamzorg van IVT

Wil je ook jouw ervaring aan anderen laten weten?
Stuur dan jouw ervaring met foto naar
communicatie@ivt-zorg.nl!

Familie Van den Hout – Brouwers

“Op 12 april 2017 om 23.28 uur zijn wij trotse ouders geworden van Matz van den Hout! Om 21.45 uur kwam Amy van Gurp, kraamverzorgster van IVT, in het ziekenhuis aan! En meteen hadden wij een prettige klik met haar. De volgende dag om 12.30 uur mochten wij met Matz naar huis en kregen wij Amy weer als kraamverzorgster voor de hele week. Wat hebben wij veel geleerd van Amy. Ook heeft ze ons en vooral Matz ontzettend goed verzorgd. Wat zullen wij haar gaan missen! Echt een top meid!”

Trotse ouders van Loïs van de Wetering

“Op 25 februari zijn wij trotse ouders geworden van een mooie dochter Loïs. Er brak een spannende tijd voor ons aan. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten mama en Loïs naar huis. Onderweg naar huis belde wij IVT kraamzorg om te laten weten dat we onderweg waren. We werden vriendelijk te woord gestaan. Ze vroegen ons of wij het goed vonden als er een stagiaire met de kraamverzorgende mee zou komen. Wij vonden dit geen probleem. We hadden meteen een goede klik met kraamverzorgende Irma Moonen en Sanne Bouman. Ze waren super vriendelijk en hadden een rustig karakter, dat is wat de mama nodig had. Ze toonden meteen interesse in de mama en hoe de bevalling was verlopen. Ook waren ze super lief voor ons dochtertje Loïs! Afscheid was dan ook erg emotioneel. Wij kunnen gelukkig zeggen dat we een super kraamtijd hebben gehad en hebben echt ontzettend veel geleerd van deze 2 dames!”

Nicole en Ralph

”Ik wil graag IVT kraamzorg ontzettend bedanken voor de geleverde goede zorg! We waren erg blij met Sanne Bouman!
Je zou niet zeggen dat ze pas een half jaar ervaring heeft, heb veel aan haar tips gehad in mijn kraamtijd en ben goed verwend met van alles.
Verder was ze ook super leuk met ons dochtertje Lynn. Bedankt Sanne, voor de mooie week die je ons gegeven hebt! We gaan haar missen!
Groetjes Ralph, Nicole, Lynn & Kay”

Familie Van den Heuvel

”Op 11 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige zoon Dex. Ongeveer een uurtje nadat we thuis waren gekomen uit het ziekenhuis stond onze kraamverzorgster voor de aankomende week voor de deur! Haar naam… Annelie! Een hele leuke spontane jonge meid. Wij voelden meteen een klik met haar. Wat hebben wij in de week dat ze er was veel van haar geleerd! Want ondanks dat ze vrij jong is (ik had ook aangegeven een jongere kraamverzorgster te willen), is ze erg kundig en ontzettend goed in de omgang met kraamvrouw en baby. Wij hadden echt het gevoel met elke vraag bij haar terecht te kunnen. Ook onze kleine man was dol op haar, dat kon je gewoon merken! En ook onze trouwe viervoeter Tara was dol op haar!

Lieve Annelie, hartstikke bedankt voor de ontzettend fijne en gezellige kraamweek! We waren ontzettend blij met jou als kraamverzorgster en mocht er een 2e kindje komen, dan willen wij jou zeker te weten weer als kraamverzorgster! Bedankt voor alles!”

Lisa, Edwin en Luca

”Wij willen heel graag Amy bedanken voor de geweldige kraamweek! Vanaf het moment dat Amy midden in de nacht bij ons binnen kwam om te helpen bij de bevalling, klikte het gelijk. Een week lang werd er goed voor ons drieën en onze kat Minoeschka gezorgd. Amy nogmaals: je tips, gezelligheid en heerlijke fruithapjes missen we nog steeds! Veel liefs, Lisa, Edwin, Luca & Minoeschka 🐈”

Silvie en Eva Luna

“Blij verrast waren we, toen onze kraamhulp Patrizia midden in de nacht aan onze deur stond om ons te helpen met onze dochter Eva Luna. We kwamen net terug uit het ziekenhuis en Patrizia heeft ervoor gezorgd dat we allemaal konden slapen de eerste nacht. Een paar uren later stond ze weer klaar voor ons, net zoals de dagen die daarop volgden. We zijn erg blij met de hulp, adviezen en ondersteuning die we hebben gekregen van Patrizia. Voor kersverse ouders is dat erg prettig en misschien wel onmisbaar. Daarnaast was Eva Luna ook erg blij met ervaren handen! Bedankt hiervoor!”

Roy en Laura

“We willen IVT bedanken voor wederom een héle fijne kraamweek. Ná een heerlijke kraamweek van ons eerste wonder “Bliss”, kozen wij zonder enige twijfel, bij onze tweede zwangerschap, weer voor IVT! Onze voorkeur ging in eerste instantie uit naar een ervaren, wat oudere, kraamhulp. Toen de dag was aangebroken, ontmoette wij kraamhulp Dorien, 21 jaar 😉  Maar wat hebben wij een leerzame, maar zeker een gezellige week gehad! De kennis en de passie die ze heeft voor het vak, maakt haar dan ook een super kraamhulp! Maar ook als persoon is Dorien geweldig om naast je te hebben staan, in deze toch spannende eerste week! Ook onze 3-jarige dochter Bliss heeft een geweldige week gehad, en praat nog steeds over “Maurien” zoals Bliss Dorien steeds noemt. Kort samengevat; bedankt voor wederom een mooie kraamweek, en complimenten voor Dorien! “Ga door met wat je doet, je bent een geweldig persoon! En wie weet zien we elkaar nog eens!”

Baby Ryan

“Dit is baby Ryan, geboren op 5 februari 2016. Tot grote tevredenheid kijken de ouders van Ryan terug op een hele fijn kraamtijd met kraamhulp Vera van Beers!!”

Familie Snoussi

“Baby Yasmine is op 1 januari om 06.30 uur geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daarmee is zij de eerste Bossche Baby van 2017! Mama maakt het goed en haar broers Amine (5), Amir (3,5) en zusje Zaineb (2,5) vinden het superleuk en helpen goed mee. Speciaal voor de foto houden ze hun nieuwe zusje goed vast. Alle kinderen hebben kraamzorg van IVT gehad. Mama is altijd tevreden geweest met IVT en zou geen ander willen!”

Familie Van Hoeij

“Vorige week hebben wij kraamverzorgster Patrizia en stagiaire Kelly, na een paar dagen ziekenhuis, hier in huis mogen ontvangen. Wat hebben we genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorgen en gezelligheid van deze twee dames. Niet alleen waren ze super lief voor onze Dylan, ze zorgden ook super voor mij en mijn man. Een ontbijtje op bed, gezellige ‘hello baby’ prikkertjes in vers gemaakte fruithapjes, sapjes in wijnglazen, het waren die kleine dingetjes die het extra bijzonder maakten. Omdat ik na mijn keizersnee zelf nog niet zoveel kon, hebben ze Marijn hartstikke goed op weg geholpen en met ons meegedacht over hoe ik toch bij de verzorging kon zijn en later in de week met hulp lekker zelf doen. Lieve dames, onwijs bedankt voor alles!! Groetjes en een hele dikke knuffel van Dylan.”

Anky Slaats – Somers

“Op 16 juli 2017 is ons dochtertje Nynke geboren. Bij ons eerste kindje hebben wij niet echt een leuke kraamtijd gehad. We waren blij als de kraamzorg weer weg was, terwijl het juist de bedoeling is dat zij er een fijne eerste week van maakt. Hoe anders was het nu bij Nynke waar wij gekozen hebben voor IVT kraamzorg. Vanaf het eerste moment dat kraamverzorgster Bianca binnen kwam (nog in het ziekenhuis) voelde het goed. Zij heeft er voor gezorgd dat wij als gezin een super kraamweek hebben gehad én echt hebben kunnen genieten. Ons zoontje mist haar nog steeds. Jullie zorg was uitstekend.”

Nathalie en Ruud

“We willen kraamverzorgster Yvonne bedanken voor de ontzettend fijne kraamweek die we samen beleefd hebben. Vooraf waren we heel benieuwd naar de kraamzorg die bij ons in huis zou komen, omdat het toch een heel intiem en intens proces is dat je met een buitenstaander deelt. Al gauw wisten we dat we het getroffen hadden met Yvonne. Wat een fijne klik en wat hebben we een hoop van je geleerd in de kraamweek. Het voelde vertrouwd en naast ruimte voor al onze vragen was er ook ruimte voor gezelligheid. Wat heeft onze dochter Pien ook heerlijk met je gebadderd, geknuffeld en getutteld. Het was even slikken toen de kraamweek er op zat, maar je hebt ons prima op weg geholpen om een mooi vervolg te geven aan de eerste levensweek van Pien.”

Familie Van Bilsen

“Op 13 maart ben ik trotse moeder geworden van Laiylah. Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Amy van Gurp voor ons klaar. Ik ben zeer tevreden met haar zorgzame en ontspannen karakter. Erg fijn! Ze heeft mij, Laiylah en Dakota (de hond) met veel liefde verzorgd! Dank je wel IVT!”

Inge, Bart en Sem

”Graag deel ik met meerdere mensen onze ervaring rondom onze kraamweek met onze kraamhulp Patrizia. Zeker omdat onze situatie niet standaard is.

Op vrijdag 15 juni beginnen de weeën. Uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis omdat het hartje niet meer te horen is. Aangekomen in JBZ krijgen we de bevestiging dat ons kind overleden is. Op 16 juni 2018 om 03.07 uur bevallen van een stil geboren zoon, Sem. Zaterdagavond mogen we met onze zoon naar huis. Enkele uren nadat we thuis waren kwam onze kraamhulp Patrizia. Het was zeer spannend voor ons wie IVT zou sturen in deze ongewone situatie. Patrizia voelde ons gelijk aan. Vroeg hoe de bevalling verlopen was. Hoe we ons voelden. Tijdens onze kraamweek hebben we heel veel aan Patrizia gehad. Normaal heb je de zorg voor vrouw en kind. Nu was dit alleen voor de vrouw. De gehele week heeft ze ons goed bijgestaan. Of het nu een luisterend oor was, een fruitje voor ons klaarmaken, ontbijtje, etc. Het werd allemaal met veel liefde gedaan. Het luisterend oor was voor ons tijdens het rouwproces erg fijn. Ze werd in deze week ook echt opgenomen in onze familie. Tijdens gesprekken met de uitvaart luisterde ze mee en noteerde ze dingen. Ze kwam met ideeën. Erg fijn, iemand die meeluistert en meedenkt. Zo ging de week voorbij met veel bezoek en emoties. Patrizia is ook meerdere keren naar onze Sem gaan kijken met ons. Uiteindelijk hadden we de crematie. Hier is Patrizia ook bij geweest. Zaterdag was de laatste dag voor ons met Patrizia. We hebben alles nog eens goed door besproken van de gehele week. Ook voor haar was dit de 1e keer dat ze in zo’n situatie terecht kwam. We hebben echt een topper aan Patrizia gehad. Een erg lieve en ervaren kraamhulp!”

Familie Xhante Zjmoer en Jac Meesters

“De week kraamzorg zit er voor ons helaas op, wat hebben wij genoten van kraamverzorgster Ilse van Hulten, we hebben zoveel mogen leren van haar. Een gezellig vrouw met het hart op de juiste plek en met liefde voor haar werk. Wij gaan haar erg missen! Zo jammer dat de kraamzorg maar één weekje is. IVT en Ilse, bedankt voor alles! En bij ons volgende kindje zouden we heel graag weer Ilse willen. Wij gaan genieten van de kleine die geboren is op 1 mei, genaamd Kyano!”

Familie Mulders uit Heesch

“Onze dochter Jente is op dinsdag 15 mei 2018 om 21.08 geboren. We zijn al vanaf 19.30 ondersteund door één van jullie fijne kraamverzorgsters. Ze heet Karin. Karin was nieuw voor ons maar straalde meteen veel rust en zekerheid uit met haar komst. Ze was er al met de bevalling en heeft ons ruim een week goed verwend. Ondanks dat Jente onze 2e dochter is, kregen we toch weer nieuwe tips en was het een goede opfriscursus. Sommige dingen vergeet je nu eenmaal… ook voor Fenne werd als grote zus een speciale rol weggelegd en er was ruimte voor humor en een knuffel… In de foto zie je Karin met Jente, hét ultieme bewijs dat vrouwen ook meer dingen tegelijk kunnen 😉. Karin bedankt, het was een fijne kraamweek!”

Familie Yavuz

“Op 16 juni 2018 is om 06.54 uur onze dochter Ilayda Yavuz geboren. De bevalling ging zo snel dat ze al geboren was toen onze kraamverzorgster Wendy in het ziekenhuis aankwam. Zij heeft de nazorg in het ziekenhuis mee opgevangen en gaf een goede begeleiding bij het voeden. Daarna is ze met ons mee naar huis gegaan. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Wendy. Ze heeft ons goed verzorgd en gaf goede tips en informatie. Daarnaast was het ook altijd gezellig als ze er was. Ze heeft ons goed op weg geholpen.”

Ineke Guerain van Erp

“We hebben een super kraamtijd gehad. Veel geleerd en super verzorgd. Zowel ik als Naomi! Trudy Vervoort je bent een topper.”

 

Familie Van de Goor

“Op 10 juli zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Janske. Wat hebben wij een onvergetelijk, betoverend mooie kraamweek gehad. De fantastische mensen van IVT (Willy en Paula) hebben hier absoluut voor gezorgd. We hebben samen gelachen en samen gehuild. Het was fantastisch dat jullie er voor ons waren. Behalve dat het zo fijn en zo ‘eigen’ voelde, hebben wij de hele week kunnen rekenen op jullie professionaliteit en hulp. Jullie hebben ons in een paar dagen heel veel geleerd en we hebben er alle vertrouwen in dat we nu een hele goede mama en papa zullen zijn. We zullen jullie nooit vergeten! En wie weet… tot een volgende keer!”

Sanne en Coen

”Na een paar dagen ziekenhuis werden we de rest van de kraamtijd thuis verzorgd door Marissa. Ons zoontje Noan was dol op haar en wij, als kersverse ouders, hebben veel van haar geleerd. Dankzij Marissa’s goede zorgen en adviezen heeft ze ons door een heftige eerste week geholpen en kijken we ook met plezier terug op de kraamtijd. Vooral van onze wandelingetjes heb ik erg genoten. – Sanne en Coen”

Tara en Dayron

“Kraamverzorgster Patricia was al vroeg in het ziekenhuis om mij en de verloskundige bij te staan. Ze was een geweldige hulp bij het opvangen van de weeën. Vanaf het moment dat onze Tiago was geboren gaf Patricia goede tips. De kraamweek verliep prettig doordat Patricia en Sanne (stagiaire) alles in overleg deden. Ze gaven goede voorlichting rondom borstvoeding en persoonlijke hygiëne. Ook het herinneren aan medicatie was prettig! Als net bevallen vrouw denk je daar nog niet aan. De tips voor de nacht en bestaande apps hebben erg geholpen voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt voor deze fijne week! Mede dankzij jullie hulp verliep mijn herstel spoedig.”

Eefje en Floor Suijkerbuijk

“We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Bianca. Een fijne, lieve, vriendelijke, gezellige en wijze kraamverzorgster. Naast de verzorging voor mij en Floor had ze ook oog voor iedereen. We konden met al onze vragen en verhalen bij haar terecht en hebben veel aan haar ondersteuning gehad. Het was iedere ochtend weer een feest als ze binnenstapte. Helaas na 10 dagen was het dan toch echt tijd om afscheid van haar te nemen, maar door al haar goede adviezen waren we er ook klaar voor om het zelf te gaan doen. De kraamtijd is ondanks mijn lichamelijke ongemakken een feest geworden en daar heeft Bianca zeker voor gezorgd ! Dank je wel voor alles!”

 

Charlotte, Nicole, Deyan en Nova

”De kraamweek is voorbij en dat vinden we maar wat jammer. Heerlijk om weer in ons ritme te zitten maar wat gaan we Amy missen. Amy heeft er voor gezorgd dat we optimaal hebben kunnen genieten van onze kraamweek. Ze is enorm kundig. Ze heeft veel kennis, maar is daarnaast ook een heel prettig persoon in de omgang en ze was daardoor al snel onderdeel van ons gezin. Ze is betrokken, toegankelijk, een harde werker en bezit de vaardigheden en kennis om je verder op weg te helpen. Ook zorgde ze ervoor dat onze zoon de aandacht kreeg die hij verdiende. Ze toverde zelfs een hele knutseldoos tevoorschijn. Fantastisch! Amy ontzettend bedankt voor je goede zorgen. We gaan je missen! Lieve groetjes Charlotte, Nicole, Deyan en Nova.”

Sergio en Maryjet Reijnders

“Vandaag hebben wij onze laatste dag van de kraam week gehad. Ik wou even zeggen hoe blij we zijn geweest met de hulp van kraamverzorgende Hannie. Ze heeft ons zo goed geholpen, uitleg gegeven en ons vertrouwen gegeven in hoe we het allemaal moeten doen. Een vrouw die haar vak zeker verstaat en velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Heel erg bedankt!”

Familie Gebruers

“Op 27 juli is onze zoon Steff geboren. Tijdens onze kraamweek hebben wij mogen genieten van de goede zorgen van kraamverzorgster Karin. Ondanks dat Steff ons tweede kindje is wist Karin ons wederom te voorzien van fijne tips en goede zorg, ook voor onze dochter van 2! In deze fijne kraamweek hebben wij een fijn moment vast kunnen leggen van Karin samen met onze 2 kinderen! Complimenten weer voor de fijne zorg die wij hebben mogen ontvangen!”

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je alle informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier onze brochures "Informatie rondom de zwangerschap" en "Cursussen"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg