Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Verlies

Niet vanzelfsprekend

De geboorte van een gezond kindje lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Het komt helaas voor dat een kindje tijdens de zwangerschap, de bevalling of kort daarna komt te overlijden. Een enorm verdrietig verlies dat een plaatsje moet krijgen. De website van Stichting Lieve Engeltjes probeert vragen te beantwoorden en biedt de mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen.

Kraamzorg

Wanneer een kindje tijdens of na de bevalling komt te overlijden, kan de kraamverzorgende van IVT kraamzorg een waardevolle aanvulling zijn bij de verwerking van dit verlies. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar deze bijzondere vorm van kraamzorg.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg