Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Nieuwe zwangerschapscursus op komst

Vanaf 14 januari 2011 biedt IVT kraamzorg de nieuwe cursus ZwangerFit aan. ZwangerFit is een cursus ‘op maat’ voor iedere zwangere vrouw die net even wat extra’s wil én nodig heeft.

De cursus ZwangerFit bestaat uit 8 lessen van 1 uur waarin de zwangere vrouw op een praktische manier wordt voorbereid op de bevalling en de periode daarna. Door de kleine cursusgroep is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Eventuele klachten worden onderkend en, indien mogelijk, tijdens de les meegenomen.

ZwangerFit is enerzijds een actieve cursus met oefeningen op het gebied van o.a. conditie, kracht en ontspanning. Anderzijds is het een informatieve cursus waarbij de oefeningen worden gekoppeld aan het dagelijkse praktijk van werken, zwanger zijn en het ‘nieuwe’ leven.

Deelname aan de cursus ZwangerFit is gratis en vindt plaats op de vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur aan de Hedikhuizerweg 7a te Den Bosch. Voor meer informatie of aanmelden gaat u naar www.ivtkraamzorg.nl/cursussen of neemt u telefonisch contact op via 073-631 2342.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg