Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Nieuw: ‘Borstvoeding in het kort’

Vanaf februari 2011 biedt IVT kraamzorg u de mogelijk om een korte informatiebijeenkomst over borstvoeding te volgen op de middag. Tijdens deze bijeenkomst wordt korte uitleg gegeven over de opstart van borstvoeding en het aanleggen van de baby.

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft voor de informatiebijeenkomsten ‘Borstvoeding in het kort’ gelden beschikbaar gesteld. Hierdoor kan IVT kraamzorg de bijeenkomst kosteloos aanbieden voor cliënten uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

De bijeenkomst vindt plaats op middagen van 14.00-16.00 uur aan de Hedikhuizerweg 7a te Den Bosch. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact op met IVT kraamzorg.

Indien u uitgebreid geïnformeerd wilt worden over het geven van borstvoeding, raden wij onze borstvoedingscursus “Borstvoeding, de beste start” aan.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg