Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Nieuwsgierig? Maak een pretecho bij IVT!

Vanaf 19 juli 2011 kunt u bij IVT kraamzorg (Den Bosch) een pretecho laten maken. Een pretecho is een eerste, unieke kennismaking met een ongeboren kindje en bovenal ‘gewoon leuk’.

Tijdens een pretecho biedt de echoscopiste van IVT kraamzorg een unieke kijk in de wereld van het ongeboren kindje. Gedurende 45 minuten vertelt zij wat er in de buik gebeurt en wat er te zien is op het grote beeldscherm. Indien gewenst kan zij (vanaf de 19e week) vertellen of het een jongen of een meisje wordt. Geslachtsbepaling is ook mogelijk tijdens een kortere, geslachtsbepalende echo.

IVT kraamzorg heet alle zwangere vrouwen uit de regio ‘s-Hertogenbosch welkom, ook niet-cliënten van IVT kraamzorg kunnen een pretecho laten maken. Een afspraak kan zowel overdag als ‘s-avonds én in het weekend (zonder toeslag) worden gemaakt. Wanneer u vóór 30 september 2011 een afspraak maakt voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo ontvangt een een introductiekorting. Kijk voor meer informatie en de introductiekorting op www.ivtkraamzorg.nl/pretecho

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg