Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Opnieuw borstvoedingscertificaat behaald!

IVT kraamzorg heeft opnieuw het WHO/Unicef Borstvoedingscertificaat behaald. Dit certificaat staat voor de hoge kwaliteit van begeleiding die ouders wordt geboden bij het geven van borstvoeding.

10 vuistregels

Eind april hebben twee assessors van de Stichting Zorg voor Borstvoeding IVT kraamzorg beoordeeld op het naleven van de ’10 vuistregels voor het welslagen van borstvoeding’. Deze internationale eisen schrijven voor dat IVT kraamzorg o.a. moet zorgdragen voor een goed borstvoedingsbeleid, voorlichting voor a.s. ouders en (bij)scholing voor kraamverzorgenden zodat zij ouders de beste begeleiding kunnen bieden tijdens de borstvoedingsperiode, óók wanneer zich bijzondere situaties voordoen.

Kwaliteit voorop

De assessors waren onder de indruk van de bevlogenheid  en deskundigheid van de kraamverzorgenden. Op de ’10 vuistregels’ scoort IVT kraamzorg maar liefst goed tot zeer goed. Dit uit zich in een stabiel borstvoedingsbeleid met een blijvende stijgende lijn in kwaliteit. Niet voor niets staat kwaliteit hoog in het vaandel bij IVT kraamzorg. Het behalen van dit certificaat is een mooie bevestiging dat IVT kraamzorg een borstvoedingsvriendelijke instelling is.

IVT kraamzorg biedt jaarlijks aan ruim 1200 gezinnen kraamzorg in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard. Ruim 72% van de moeders wordt succesvol begeleid bij het geven van borstvoeding en geeft aan het einde van de kraamtijd nog steeds borstvoeding.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg