Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en richtlijnen

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan zijn de Algemene Voorwaarden voor de kraamzorg van branchevereniging BO van toepassing. De Engelse versie kun je hier downloaden.

Gedragscode

Binnen IVT kraamzorg is een Gedragscode opgesteld omtrent de omgang en bejegening tussen cliënten en medewerkers. Wij gaan er van uit dat zowel cliënten en medewerkers respectvol met elkaar omgaan en rekening houden met elkaar. Uiteraard zijn de medewerkers van IVT kraamzorg verplicht om hetgeen uit hoofd van hun werkzaamheden ter kennis komt geheim te houden. Jouw gegevens worden behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Disclaimer

Download de disclaimer hier.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg