Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Leren én werken tegelijk

BBL-opleiding

Binnen IVT kraamzorg heb je de mogelijkheid om via de BBL-route (Beroeps Begeleidende Leerweg) een toekomst op te bouwen. Bij het volgen van een BBL-opleiding ben je in dienst van IVT. Je werkt in de praktijk en volgt daarnaast het theoretisch gedeelte van de opleiding bij een opleidingsinstituut.

Ieder jaar stellen wij opnieuw vast hoeveel leerlingen én van welk niveau we willen opleiden. Jaarlijks bieden wij de volgende BBL-opleidingen aan:

  • Verzorgende IG (niveau 3, specialisatie kraamzorg)
  • Maatwerktraject kraamzorg (bestemd voor gediplomeerde Verzorgende IG met een andere differentiatie)
  • Brancheopleiding Kraamverzorgende

Interne kandidaten hebben onze voorkeur in het kader van loopbaanplanning.

Leerarbeidsovereenkomst

Je solliciteert bij IVT kraamzorg. Tijdens de opleiding ontvang je salaris; daarnaast betaalt IVT ook alle kosten voor de opleiding die je volgt. Meer weten over de BBL-mogelijkheden bij IVT kraamzorg? Neem contact op met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer (073) 720 0641 of stuur een e-mail naar vacature@ivt-zorg.nl.

Werken in de kraamzorg?

Kraamzorg is toegankelijke en noodzakelijke zorg. Het zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders, richt zich op de zelfredzaamheid van ouders en voorkomt dure zorg nu en later. Nieuwsgierig naar werken in de kraamzorg? Bekijk onderstaande filmpjes (mede mogelijk gemaakt Bo Geboortezorg).

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je alle informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier onze brochures "Informatie rondom de zwangerschap" en "Cursussen"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg