Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Nieuwe vorm van pijnverlichting bij de bevalling

IVT kraamzorg biedt u een nieuwe vorm van pijnbestrijding tijdens de bevalling aan, de GeboorteTENS. Niet voor niets bestaat het gezegde ‘dat was een hele bevalling’. Een bevalling gaat immers vaak gepaard met pijn en ongemak.

De GeboorteTENS is een veilige en gemakkelijke manier om pijn tijdens de bevalling te verlichten, zonder medicijnen en zonder risico’s voor moeder en kind. Via speciale pleisters, die worden geplakt aan beide zijden van de ruggenwervels, worden tintelingen door de huid heen naar de onderliggende zenuwvezels gestuurd. De tintelingen in de zone rondom de pleisters zijn via een klein apparaatje in te stellen op een voor u prettig niveau. Op deze manier worden pijnprikkels vanuit het bekken en de baarmoeder opgevangen. Uit onderzoek is gebleken dat de GeboorteTENS in meer dan 80 procent van de gevallen effectief is.

De GeboorteTENS is te huur bij het Servicepunt van IVT kraamzorg voor € 14,- per set. Een set bestaat uit de TENS en tien pleisters. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met IVT kraamzorg via 073-6312342 of bezoek het Servicepunt voor persoonlijk advies.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg