Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

(lente)kriebels pretecho actie

De ‘astronomische lente’ is aangebroken. Nieuw leven is in aantocht en niet alleen in de natuur…!

Kindje kijken met 15% korting

Heeft u ook de (lente)kriebels in uw buik? Maak dan van 21 maart t/m 21 april 2014 een pretecho afspraak en ontvang 15% korting*. Uw pretecho afspraak mag dus ook in een andere periode plaatsvinden!!

Kortingscode

‘Like’ IVT kraamzorg op Facebook en ontvang direct de 15% kortingscode. Bent u al ‘fan’ van IVT kraamzorg, dan ziet u direct de kortingscode. Vul deze code in op het digitale afsprakenformulier of geef het door bij het maken van een telefonische afspraak (073-631 2342).

Ons pretechobureau

Ons pretecho bureau bevindt zich op onze locatie in Den Bosch. Met de nieuwste apparaten op het gebied van 2D/3D/4D echotechniek kunt u op een veilige manier genieten van een unieke eerste kennismaking met uw kindje. Een 2D/3D/4D pretecho kunt u op verschillende momenten tijdens de zwangerschap laten maken, vanaf de 12e week t/m de 34e week van uw zwangerschap.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op de pretecho actie pagina.

*15% korting geldt op alle pretecho’s m.u.v. de geslachtsbepalende echo.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg