Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Pretecho najaarsactie: 15% korting

De herfst is aangebroken: het regent flink en de blaadjes vliegen ons om de oren. Ook een nieuwe pretecho actie komt aangewaaid aankomende periode.

15% korting

Wanneer u tussen 21 oktober 2014 en 21 november 2014 IVT kraamzorg liked op Facebook ontvangt u een code waarmee u 15% korting krijgt op een pretecho*. U pretecho afspraak mag óók buiten deze actieperiode worden gepland!

Unieke kennismaking

Ons pretecho bureau bevindt zich op onze nevenlocatie in het Gezondheidscentrum Den Bosch West. Met de nieuwste apparaten op het gebied van 2D/3D/4D echotechniek kunt u op een veilige manier genieten van een unieke eerste kennismaking met uw kindje. Bovendien is er voldoende ruimte om ook andere gezins- of familieleden te laten meegenieten. Een 2D/3D/4D pretecho kunt u op verschillende momenten tijdens de zwangerschap laten maken, vanaf de 12e week t/m de 34e week van uw zwangerschap.

Maak een afspraak met korting!

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak met uw kortingscode via het digitale afsprakenformulier of neem contact op via telefoonnummer 073-6312342. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op de pretecho actiepagina.

*korting geldig op een pretecho vanaf €50,-

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg