Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Pretecho bureau IVT is verhuisd

Begin deze maand vond de verhuizing plaats van het IVT pretecho bureau naar het Gezondheidscentrum Den Bosch West aan de Kooikersweg 203. Afgelopen dinsdag konden de eerste aanstaande ouders op deze nieuwe locatie een kijkje nemen in de wereld van hun ongeboren kindje!

Genieten van eerst beelden

IVT kraamzorg biedt aanstaande ouders iedere dinsdagavond evenals iedere tweede en vierde zaterdag van de maand een unieke eerste kennismaking met hun ongeboren kindje tijdens een pretecho. Op de nieuwe locatie is voldoende ruimte om eventuele andere gezinsleden en familie mee te laten genieten van deze eerste beelden. Na afloop ontvangen de ouders een USB stick met foto’s en filmpjes, zodat zij thuis nog eens rustig kunnen nagenieten.

Extra Servicepunt op nevenlocatie

IVT kraamzorg biedt een totaalaanbod van zorg en diensten rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Met de verhuizing van het pretecho bureau naar de Kooikersweg (kamer 10), opent IVT kraamzorg hier ook een extra Servicepunt. Iedere tweede en vierde zaterdag van de maand kunnen aanstaande ouders tussen 11.00-13.00 uur op de nevenlocatie terecht voor de verhuur en verkoop van een klein assortiment hulpmiddelen zoals bedklossen, borstkolven en producten ter ondersteuning van de borstvoeding. Op werkdagen (9.00 – 16.00 uur) blijft het Servicepunt aan de Hedikhuizerweg geopend met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding.

Nevenlocatie in Gezondheidscentrum Den Bosch West

Sinds begin mei is het Gezondheidscentrum Den Bosch West in gebruik genomen door zorgverleners van verschillende disciplines waaronder twee huisartsengroepen, apotheek en verloskundigenpraktijk. Het gezondheidscentrum is daarmee de grootste in Den Bosch en omgeving. Voor IVT kraamzorg de kans om niet alleen de samenwerking met ketenpartners in de geboortezorg te versterken, maar ook aanstaande ouders beter te kunnen bedienen en de naamsbekendheid te vergroten.

Adres Pretecho Bureau
Gezondheidscentrum Den Bosch West
Kooikersweg 203 – kamer 10 (subsouterrain)
5223 KE ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg