Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Pretecho kortingsactie

De lente is aangebroken. Nieuw leven is in aantocht en niet alleen in de natuur…!

Kindje kijken met korting

Heeft u ook de (lente)kriebels in uw buik? Maak dan in de maanden april of mei 2013 een pretecho afspraak en ontvang 15% korting*. Uw pretecho afspraak mag dus ook in een andere maand dan april of mei plaatsvinden!!

Ons pretechobureau

Ons pretecho bureau bevindt zich op onze locatie in Den Bosch. Met de nieuwste apparaten op het gebied van 2D/3D/4D echotechniek kunt u op een veilige manier genieten van een unieke eerste kennismaking met uw kindje. Een 2D/3D/4D pretecho kunt u op verschillende momenten tijdens de zwangerschap laten maken, vanaf de 12e week t/m de 34e week van uw zwangerschap.

Afspraak maken

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak met korting via het digitale pretecho afsprakenformulier of neem contact op via telefoonnummer 073-6312342

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg