Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Uitbreiding pretecho’s op zaterdag

Vanaf mei 2012 breiden de afspraaktijden uit van ons pretechobureau met een extra zaterdag! Vanwege de grote vraag naar pretecho’s op de 2e zaterdag van de maand, wordt het nu óók mogelijk om de 4e zaterdag, tussen 10.00 en 16.00 uur, een pretecho afspraak te maken.

De mogelijkheid om wekelijks op maandag (tussen 16.00 en 21.00 uur) een pretecho afspraak te maken, zal per mei a.s. vervallen. Uiteraard vinden de reeds geplande afspraken op de maandag gewoon doorgang of worden in overleg met de cliënt eventueel verzet. Meer informatie over afspraaktijden pretecho’s, de prijzen en leuke pretecho acties vindt u op de website.

Pretecho, een unieke kijk in de wereld van uw ongeboren kindje!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg