Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Een kijkje in de wereld van...
Inschrijven doe je hier

Geslachtsbepaling

Een jongen of een meisje?

Vanaf de 16e week van je zwangerschap is het mogelijk om te zien of je kindje een jongen of een meisje wordt. De echoscopist zal voorafgaand aan de pretecho vragen of je een geslachtsbepaling wilt laten doen. Indien je het niet wilt weten, zal zij haar uiterste best doen om het niet herkenbaar in beeld te brengen. Als je het wel wilt weten, zal zij het geslacht zo duidelijk mogelijk in beeld brengen en indien gewenst dit ook vastleggen op beeld. Voor een geslachtsbepalende echo kun je een  afspraak maken.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg