Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Een kijkje in de wereld van...
Inschrijven doe je hier

Prijzen

Wat kost het om een pretecho te laten maken? Er zijn verschillende mogelijkheden, we hebben alle pretecho tarieven voor jou op een rij gezet.

2D Pretecho €40,-

Nieuwsgierig? Vind je het te lang duren tot jouw medische 20 weken echo? Neem tussendoor een kijkje! Mogelijk vanaf 14 weken. Indien gewenst is geslachtsbepaling mogelijk vanaf 16 weken. Inclusief fotoreportage en korte filmpjes op USB stick.

Geslachtsbepalende echo €30,-

Kortere 2D echo om het geslacht te bepalen. Mogelijk vanaf 16 weken (excl. foto- en filmrapportage op USB stick), maar hoe verder je in de zwangerschap bent hoe duidelijker het waarneembaar is.

Echo Pretpakket (2D pretecho + 3D/4D pretecho) €90,-

Eerste echo: 2D pretecho, incl. fotoreportage en korte filmpjes op USB stick. Mogelijk vanaf 14 weken. Tweede echo: Uitgebreide 2D/3D/4D pretecho, incl. fotoreportage en korte filmpjes op USB stick. Mogelijk vanaf 25 weken tot uiterlijk de 34e week van je zwangerschap. Geslachtsbepaling is mogelijk vanaf 16 weken (indien gewenst), maar hoe verder je in de zwangerschap bent hoe duidelijker het waarneembaar is.

Kijkje in 2D/3D/4D Pretecho €65,-

Je kunt je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wilt je ongeboren kindje al eventjes zien? Tijdens deze beknoptere echo nemen we een kijkje in de wereld van je ongeboren kindje en maken kennis met hem of haar. Mogelijk vanaf 25 weken tot uiterlijk de 34e week van je zwangerschap. Indien gewenst is geslachtsbepaling mogelijk vanaf 16 weken, maar hoe verder je in de zwangerschap bent, hoe duidelijker het waarneembaar is. Deze pretecho is inclusief fotoreportage en korte filmpjes op USB stick.

Pretecho bon

Een zwangere zus of vriendin op een leuke, originele manier verrassen? Geef de Pretecho Bon! De waarde van de bon bepaal je zelf. Deze cadeaubon is in te leveren bij IVT kraamzorg voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo. De Pretecho Bon is verkrijgbaar in het Servicepunt.

Onze voordelen op een rijtje

  • In een persoonlijke, ontspannen sfeer nemen wij de tijd voor iedere echo.
  • Een afspraak is mogelijk op dinsdagavond en iedere tweede en vierde zaterdag in de maand. 
  • Rond de 16 weken is, indien gewenst, geslachtsbepaling altijd gratis binnen een pretecho afspraak. Een afspraak enkel voor de geslachtsbepaling is uiteraard ook mogelijk.
  • Er is voldoende ruimte om eventuele andere gezinsleden en familie mee te laten genieten van de eerste beelden van je ongeboren kindje.
  • Met een fotoreportage en korte filmpjes op een USB stick kun je thuis, met familie en vrienden, nagenieten van je pretecho.

Vergoedt de zorgverzekering mijn pretecho?

Sommige zorgverzekeraars geven een vergoeding voor het maken van een pretecho. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van een eigen zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt.

Algemene voorwaarden pretecho

De Algemene Voorwaarden Pretecho zijn van toepassing op ons pretecho aanbod.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg