Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen Thuiszorgwinkel

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint hebben op donderdag 14 november een eigen thuiszorgwinkel in Den Bosch geopend. In de winkel kunnen alle inwoners van de stad én omgeving terecht voor het lenen en kopen van zorghulpmiddelen. Ook krijgen ze er persoonlijk advies.

Zorghulpmiddelen voor iedereen

Bij een zwangerschap, bevalling, revalidatie thuis en bij verpleging aan huis hebben mensen vaak hulpmiddelen nodig zoals bedverhogers, borstkolven, toiletverhogers, rolstoelen, etc. Voor al deze middelen kunnen mensen nu op één punt terecht: de Thuiszorgwinkel aan Weerdskampweg 21 – direct naast het kantoor van IVT Zorg. De Thuiszorgwinkel is een initiatief van IVT Zorg en Medipoint en de winkel is er voor iedereen.

Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT Zorg: “Veel mensen zijn bekend met onze locatie, omdat het al langer het uitleenpunt is voor rolstoelen en alles wat met kraamzorg te maken heeft. Omdat onze locatie bovendien goed bereikbaar is en er volop gratis parkeerplekken zijn, hebben we ervoor gekozen om de Thuiszorgwinkel hier te vestigen.”

Veilig en zelfstandig thuis blijven wonen

De Thuiszorgwinkel biedt allerlei producten die eraan bijdragen dat mensen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunnen wonen. Marjolein Jaquet: “Het is de bedoeling dat onze winkel een laagdrempelig ontmoetingspunt wordt voor allerlei zorgvragen. We bieden niet alleen producten, maar onze winkelmedewerkers kunnen geïnteresseerden ook verwijzen naar bijvoorbeeld cursussen, de borstvoedingscoach, een wijkverpleegkundige en de ergotherapeut.”

“Vanuit onze organisatie kunnen én willen we heel veel betekenen voor Den Bosch. Bij IVT kunnen mensen terecht voor kraamzorg, verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en dus ook voor advies. En Medipoint is een sterke samenwerkingspartner met goede leen-, huur- en koophulpmiddelen. Het is onze ambitie om mensen samen zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook door met innovatieve hulpmiddelen te komen.”

Feestelijke opening met aanbiedingen

Wethouder Huib van Olden verrichtte op 14 november de officiële opening van de Thuiszorgwinkel. De winkel is iedere werkdag open van 8.30 uur tot 17.00 uur en het is niet nodig een afspraak te maken. Tijdens de actieperiode van 11 tot 23 november kunnen bezoekers van de winkel gratis hun bloeddruk laten meten en krijgen ze 10% korting op een bloeddrukmeter. Ook krijgen ze in deze weken 10% korting op alle rollators.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg