Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Samen zetten we ons in

Het zijn bijzondere tijden waarin alle medewerkers een belangrijke rol te vervullen hebben. Van verpleegkundigen, (kraam)verzorgenden en mensen in de Hulp bij het Huishouden tot mensen op kantoor. Gezamenlijk proberen wij de zorg voor u zo goed mogelijk in te zetten.

We zijn trots op de inzet van onze kraamverzorgenden, wijkverpleegkundigen, medewerkers in de hulp bij het huishouden én de mensen op kantoor. Samen zetten zij zich in om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Bij IVT staat de veiligheid van de medewerkers en onze klanten voorop en we wegen zorgvuldig af wat we nog wel kunnen doen en wat we anders kunnen of moeten organiseren.

Zo zijn we in de kraamzorg begonnen met zorg op afstand. Met een kleine groep kraamverzorgenden ondersteunen we kraamvrouwen bij wie een besmetting is geconstateerd via een beveiligde omgeving. Dit doen we samen met verloskundigen en andere kraamzorgorganisaties binnen onze regio. Om het ziekenhuis Bernhoven te ontlasten, kunnen binnenkort ook bevallingen plaats gaan vinden in het Van der Valk hotel in Uden.

Medewerkers in de wijkverpleging die wegens griepverschijnselen verplicht thuis moeten blijven, zetten zich ook vandaar uit in voor onze klanten. Zij zullen telefonisch contact opnemen met onze klanten in de wijk. Om te kijken hoe het met de klanten gaat en om te kijken of hun collega’s in de wijk rekening moeten houden met een mogelijke besmetting.

In de huishoudelijke zorg bieden wij medewerkers met een ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) een bijscholing waardoor zij kunnen ondersteunen bij laagcomplexe zorgvragen. Zoals bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen. Verder hebben onze collega’s in de huishoudelijke zorg wekelijks contact met hun eigen klanten om te kijken hoe het gaat en om te inventariseren of er behoefte is aan andere hulp (bijv. het doen van boodschappen).

We houden u op de hoogte van deze en andere ontwikkelingen. Sterkte iedereen en zorg goed voor elkaar. Hopelijk komen er snel betere tijden aan.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg