Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Servicepunt óók op zaterdag

Vanaf mei is het Servicepunt van IVT kraamzorg iedere 2de en 4de zaterdag van de maand geopend tussen 11.00 en 13.00 uur. Aanstaande ouders kunnen dan ook in het weekend terecht voor het huren of kopen van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Veel gevraagde hulpmiddelen zoals bedklossen en borstkolven heeft IVT kraamzorg vrijwel altijd op voorraad. Het winkeltje met leuke en nuttige artikelen voor moeder & kind doet eveneens mee aan de nieuwe openingstijden.

U bent van harte welkom:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IVT kraamzorg via telefoonnummer 073-6312342 of stuur een e-mail naar info@ivtkraamzorg.nl

Het servicepunt, een pluspunt van IVT kraamzorg!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg