Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Start nieuw cursus seizoen

De zomervakantie in het zuiden van Nederland zit er weer op. Dit betekent niet alleen dat de basisscholen vandaag weer starten met een nieuw schooljaar, maar ook dat IVT kraamzorg deze week een nieuw seizoen ‘cursussen rondom de zwangerschap’ aftrapt. In de tweede helft van dit cursusjaar zijn er enkele kleine wijzigingen in ons cursusprogramma.

Extra avond ‘Bevallen voor 2
Wegens succes breidt de cursus ‘Bevallen voor 2’ uit. Aanstaande moeders én vaders kunnen zich nu zowel op de donderdag- én de vrijdagavond samen voorbereiden op de bevalling en de kraamtijd.  Beide avonden zijn van 20.30 uur  tot 22.00 uur en vinden plaats op onze locatie aan de Hedikhuizerweg 7a in Den Bosch.

Eén uur Fit Mama
Daarnaast is de doorlopende cursus Fit Mama teruggebracht naar één uur, namelijk op de donderdagavond van 19.15-20.15 uur (start een kwartier eerder dan voorheen!). Zowel zwangere vrouwen als net bevallen dames werken samen op swingende muziek aan hun nieuwe lichaam. Deze cursus kent een vijf of tien rittenkaart, waardoor ook na de bevalling het sporten makkelijk opgepakt kan worden. Ook deze cursus vindt plaats op onze locatie in Den Bosch.

Aanmelden cursus rondom de zwangerschap
‘Een goede voorbereiding is het halve werk!’ Naast bovenstaande twee cursussen biedt IVT kraamzorg tijdens de zwangerschap ook de cursussen Zwangerschapsyoga, Zwangerschapsgym, Zwanger Fit en een borstvoedingscursus aan. Wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen rondom de zwangerschap, doe dit dan zo vroeg mogelijk in de zwangerschap. Hierdoor is de kans het grootst dat u de cursus(sen) van uw voorkeur kunt volgen. Bovendien heeft u dan het langst plezier van alle opgedane kennis tijdens de cursus(sen).

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg