Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Strategische splitsing IVT kraam- en thuiszorg een feit

Per 1 januari 2017 zijn de activiteiten van IVT kraam- en thuiszorg opgesplitst in Stichting IVT kraamzorg en Stichting IVT thuiszorg.

De zorg in Nederland is veranderd. De vraag naar zorg wordt groter en complexer. Daar liggen ook de kansen. Met een heldere marktpositie van zowel IVT kraamzorg als IVT thuiszorg, creëert dat een positieve impuls voor groei in de nabije toekomst. Er is nu meer ruimte voor een eigen koers.

Zowel de Cliëntenraad als de medewerkers van IVT hebben positief gereageerd op deze verandering en ingestemd met de splitsing. Voor de medewerkers en de cliënten heeft deze splitsing verder geen gevolgen. Ook de wensen en behoeften van de cliënt blijven centraal staan. De bestaande samenwerking, die IVT met partijen heeft, wordt gecontinueerd. De kwaliteit staat immers hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden hoogwaardige zorg. Persoonlijk, vertrouwd en met passie voor het vak én met hart voor de mensen!

IVT heeft sinds haar eerste dag veel ontwikkelingen meegemaakt. Met méér dan 26 jaar ervaring is zij één van de grootste lokale zorgaanbieders in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Zij biedt een breed zorgaanbod bestaande uit Hulp bij het Huishouden, Verpleging & Verzorging en Kraamzorg.

Bij IVT thuiszorg springen wij flexibel en adequaat in op de zorgvraag van de cliënt, zodat hij/zij zelfstandig en zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. IVT thuiszorg is HKZ gecertificeerd.

IVT kraamzorg gaat geheel zelfstandig verder met het ontwikkelen, verzorgen en vermarkten van de kraamzorg. Het vertrouwde kwaliteitsniveau is gewaarborgd. Naast het HKZ certificaat heeft IVT kraamzorg ook het certificaat Zorg voor Borstvoeding.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg