Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Uitbreiding cursus Zwangerschapsgym

De cursus Zwangerschapsgym en -begeleiding is één van de populairste zwangerschapscursussen van IVT kraamzorg. Wegens het grote aantal aanmeldingen wordt de cursus vanaf 1 november 2011 uitgebreid naar drie groepen. Met de komst van één extra groep kunnen wij meer zwangere dames welkom heten in de cursus Zwangerschapsgym en -begeleiding.

Zwangere dames bereiden zich tijdens deze cursus voor op de bevalling en het moeder zijn. Enerzijds krijgen zij verschillende oefeningen voor bijvoorbeeld de bekkenbodemspieren, algehele spierconditie en ademhaling. Anderzijds ontvangen zij informatie over de zwangerschap, de verschillende manieren van bevallen en de kraamperiode. Tijdens de lessen wordt altijd uitgegaan van de mogelijkheden van het gezonde, zwangere lichaam.

Let op: vanaf 1 november 2011 wijzigen de cursustijden. De cursus Zwangerschapsgym en -begeleiding wordt op de dinsdag gegeven van:

  • 19.00 – 20.00 uur
  • 20.00 – 21.00 uur
  • 21.00 – 22.00 uur

De locatie Hedikhuizerweg 7a in Den Bosch is ongewijzigd!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Gemert!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van IVT Kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg