Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Uitkijken naar ‘In volle verwachting!’

Zwangerschap maand per maand

Vanaf deze maand kunnen alle cliënten van IVT kraamzorg maandelijks uitkijken naar de e-zine ‘In volle verwachting!’. Afgestemd op de periode van de zwangerschap ontvangen de aanstaande ouders informatie over de ontwikkelingen van de baby in de buik, wat de mama en papa in spé te wachten staat en een handig doe-lijstje voor de desbetreffende maand.

Maandelijks zorg op maat

In de rubriek ‘IVT kraamzorg staat klaar’ wordt uitgelicht op welke manier IVT kraamzorg in deze maand van de zwangerschap ondersteuning en begeleiding kan bieden aan de aanstaande ouders. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapscursussen, leuke pretecho acties of het afhalen van bedklossen in het servicepunt van IVT kraamzorg.

Tot na de kraamtijd

Aanstaande ouders ontvangen ‘In volle verwachting!’ maandelijks vanaf de vierde maand van de zwangerschap. De laatste e-zine ontvangt men tijdens de kraamtijd, enkele weken na de bevalling. Want ook al heeft de kraamverzorgende dan vaak al afscheid genomen van ‘haar’ gezin, de ondersteuning en begeleiding van IVT kraamzorg gaat ook voor jonge ouders gewoon nog even door!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg