Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Vaderschapsverlof in 2017 naar 5 dagen

Vaders krijgen vanaf 2017 langer betaald vrij na de bevalling. Het ouderschapsverlof gaat van twee naar vijf dagen. De verlenging van het verlof kost 75 miljoen per jaar. Het ruimere verlof voor de partner van de moeder wordt bekostigd uit extra miljoenen die de regeringspartijen VVD en PvdA in 2016 kunnen besteden.

De regeringspartijen VVD en PvdA krijgen allebei 375 miljoen euro om te besteden. Eerder werd al bekend dat er miljoenen extra zouden vrijkomen voor Defensie en zorg.Het extra geld voor Defensie is een wens van de VVD. ‘Er zijn vele prioriteiten en wensen binnen Defensie’, zei minister Jeanine Hennis tegenover RTL Nieuws. ‘Die deel ik. En de vraag is natuurlijk hoeveel geld er beschikbaar komt.’

De PvdA wil graag meer geld voor betere zorg in de verpleeghuizen. Uit de documenten zou blijken dat verpleeghuizen jaarlijks 133 miljoen extra gaan krijgen om de zorg daar te verbeteren. Daarnaast komt er per oudere 1000 euro extra beschikbaar voor activiteiten als bingo of muziek maken. Dankzij het extra geld voor dagactiviteiten zou het verzorgend personeel meer tijd aan de ouderen kunnen besteden.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg