Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Vergoeding GeboorteTENS 2015

Al 17 jaar biedt de GeboorteTENS een moderne en  gemakkelijke methode van pijnverlichting, zonder schadelijke gevolgen voor moeder en kind.In 2015 veranderingen de vergoedingen vanuit de zorgverzekering voor de GeboorteTENS. In de meeste aanvullende pakketten is de vergoeding van koop of huur van van GeboorteTENS namelijk weer opgenomen.

Aankoop GeboorteTens

GeboorteTENS heeft een overeenkomst met Achmea. Dit betekent dat jij als klant van Achmea met één van de hieronder genoemde polissen, 1 maal gedurende de hele verzekering, de aanschaf van de GeboorteTENS My Time volledig vergoed krijgt. Omdat GeboorteTENS rechtstreeks kan declareren bij Achmea hoef jij voor de GeboorteTENS My Time niets te betalen. Je kunt ook kiezen voor de aanschaf van de GeboorteTENS Elle, hiervoor betaal je een eigen bijdrage van €14,- , of je kiest voor de GeboorteTENS Femina met een bijdrage van €90,-.

Voorwaarde is wel dat jij, als wij daarom vragen, over een voorschrift/akkoordverklaring van jouw verloskundige, gynaecoloog of huisarts kan beschikken. Klik hier voor het downloaden van de verklaring, maar ook een briefje van jouw behandelaar is voldoende.

De Achmea labels die de GeboorteTENS vergoeden zijn:

 • Agis: Comfort, ComfortPlus, Gezinnenpolis, AV Optimaal, AV Optimaal Basis, AV Optimaal Basis Utrecht, AV Amsterdam, AV Plus Amsterdam
 • Avero-Achmea: Start, Extra, Royaal en Excellent polis
 • DVZ: Principe Plus 2, 3 en 4 sterren, Medium, Large en Extra Large
 • OZF: AV Compact en AV Royaal
 • Pro Life: Principe Plus 2, 3 en 4 sterren, Medium, Large en Extra Large
 • Zilveren Kruis Achmea: Beter Af Plus Polis 2, 3 en 4 sterren

Ditzo Zorgbest, vergoedt de aanschaf van de GeboorteTENS My Time volledig, je kunt ook kiezen voor de GeboorteTENS Elle, hiervoor betaal je een eigen bijdrage van €14,- , of je kiest voor de GeboorteTENS Femina met een bijdrage van €90,-. Je bestelt en betaalt het bedrag zelf via onze website en declareert dit bij je verzekering met de factuur die samen met je bestelling wordt verzonden

Huur van de GeboorteTens

De volgende zorgverzekeraars vergoeden 6 weken HUUR van de GeboorteTENS Elle. Je schiet het bedrag zelf voor en declareert dit bij je verzekering met de factuur die samen met je bestelling wordt verzonden:

 • De Amersfoortse: Basis, Budget, Optimaal en Uitgebreid
 • Delta Lloyd: Start, Extra, Compleet, Comfort en Top
 • Energiek Top:
 • Ohra: Uitgebreid, Extra Uitgebreid en Compleet
 • ONVZ: Optifit, Topfit, Superfit
 • PNO: PNO Compleet
 • VvAA: zorgverzekering Optimaal,Top en Excellent

GeboorteTENS garandeert niet dat bovenstaand overzicht volledig is, noch kun je aan deze lijst rechten ontlenen. Lees de eigen verzekeringspolis na of neem contact op met je verzekeringsmaatschappij om indien gewenst deze gegevens te verifiëren. Meer informatie is te vinden op de GeboorteTENS website.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg