Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Verloskundige zorg en kraamzorg in één pand aan het Petrus Dondersplein

Verloskundig Centrum Fellenoord en IVT kraamzorg bevinden zich sinds kort samen op het Petrus Dondersplein 8b, midden in het centrum van Sint-Michielsgestel. Daardoor kunnen ze gebruikmaken van elkaars expertise en de beste zorg op één locatie bieden aan zwangeren. Een groot voordeel voor bewoners in Sint-Michielsgestel en omstreken.

Een goede samenwerking tussen een verloskundige en kraamverzorgende is van groot belang om jou en je kindje de beste start te bieden. Niet alleen vóór en tijdens de bevalling, maar ook in de kraamtijd. Verloskundig Centrum Fellenoord en IVT kraamzorg werken al jarenlang nauw samen, zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. En dit komt de zwangere ten goede.

Elke woensdag kunnen zwangeren en kersverse moeders op het spreekuur komen. Verloskundig Centrum Fellenoord heeft het spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur (op afspraak) en bij IVT kraamzorg kun je elke woensdagochtend van 8.45 tot 12.00 uur binnenlopen voor advies en informatie over het complete geboortezorgaanbod dat ze bieden. Samen bezorgen ze jou een onvergetelijke zwangerschap, een veilige bevalling en een fantastische kraamtijd. Allemaal zoals jij dit wenst!

Verloskundige zorg

Verloskundig Centrum Fellenoord biedt verloskundige zorg in de gemeenten Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel. Om jou te voorzien van de allerbeste zorg, volgen ze trainingen en workshops zoals borstvoedingscursussen en acute verloskundetrainingen. Zo blijven ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen en de nieuwste inzichten én up-to-date in hun denken en handelen. Ook voor hoge kwaliteit echo’s kun je bij hen terecht.

Kraamzorg

IVT kraamzorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling persoonlijke zorg op maat in Midden en Noordoost Brabant en Bommelerwaard. Zij komen graag bij jou voor een integraal huisbezoek. De kraamverzorgenden zijn ervaren en worden regelmatig bijgeschoold (o.a. EHBO gecertificeerd) op de nieuwste inzichten rondom de kraamzorg. IVT kraamzorg biedt professionele kraamzorg en aanvullende zorg- en dienstverlening waaronder cursussen rondom de zwangerschap, lactatiekundige ondersteuning, borstvoedingscoaches en uitleen/verkoop van diverse hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Meld je bij IVT aan voor kraamzorg en ontvang gratis een leuke goodiebag!

Meer informatie

Verloskundig Centrum Fellenoord – www.verloskundigcentrumfellenoord.nl – 06 531 727 66
IVT kraamzorg – www.ivtkraamzorg.nl – 073 631 23 42

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg