Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Verloskundige zorg en kraamzorg samen in één pand aan de Haageijk

Verloskundigenpraktijk Carus en IVT kraamzorg bevinden zich sinds kort samen op Haageijk 10 in Gemert. Daardoor kunnen ze gebruikmaken van elkaars expertise en de beste zorg op één locatie bieden aan zwangeren. Een groot voordeel voor bewoners in Gemert en omstreken.

Een goede samenwerking tussen een verloskundige en kraamverzorgende is van groot belang om jou en je kindje de beste start te bieden. Niet alleen vóór en tijdens de bevalling, maar ook in de kraamtijd. Verloskundigenpraktijk Carus en IVT kraamzorg werken nauw samen, zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. En dit komt de zwangere ten goede.

Dagelijks kunnen zwangeren en kersverse moeders op het spreekuur komen. Verloskundigenpraktijk Carus heeft (avond)spreekuren i.c.m. echoscopie en bij IVT kraamzorg kun je (vanaf 25 september) binnenlopen bij onze kraamconsulente Marielle voor advies en informatie over het complete geboortezorgaanbod dat ze bieden. Samen bezorgen ze jou een onvergetelijke zwangerschap, een veilige bevalling en een fantastische kraamtijd en allemaal zoals jij dit wenst.

Verloskundige zorg
Al vanaf juli is het mogelijk om als Gemertse zwangere in haar eigen dorp verloskundige zorg te krijgen van de verloskundigen van Carus! Zij bieden volledige verloskundige zorg die je je als aanstaande/ kersverse ouders maar kunt bedenken! Zo hebben zich ook andere disciplines bij hen aangesloten zoals een (bekken) fysiotherapeute, een kraamzorg instantie, een osteopaat en een energetisch ondersteuner. Zij verzorgen 1 op 1 begeleiding bij lichamelijke of emotionele klachten maar bieden ook diverse cursussen aan, denk dan aan zwangerschapsgym, -yoga, – sport en babymassage! Oftewel, complete zorg onder 1 dak! Ook mensen die niet zwanger zijn kunnen gebruikmaken van deze specialisten. Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar onze open dag of neem contact op met Carus: info@verloskundigenpraktijkcarus.nl / 06-23885733.

Kraamzorg
IVT kraamzorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling persoonlijke zorg op maat in Midden en Noordoost Brabant en Bommelerwaard. Zij komen graag bij jou aan huis voor een persoonlijk intake gesprek. De kraamverzorgenden zijn zeer ervaren en worden regelmatig bijgeschoold (o.a. EHBO gecertificeerd) op de nieuwste inzichten rondom de kraamzorg. IVT kraamzorg biedt professionele kraamzorg en aanvullende zorg- en dienstverlening waaronder cursussen rondom de zwangerschap, lactatiekundige ondersteuning, borstvoedingscoaches en uitleen/verkoop van diverse hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Meld je bij IVT aan voor kraamzorg en ontvang gratis een leuke goodiebag!

Meer informatie
Verloskundigenpraktijk Carus – www.verloskundigenpraktijkcarus.nl – tel. (0492) 77 23 83
IVT kraamzorg* – www.ivtkraamzorg.nl – (0492) 75 16 75

* IVT kraamzorg werkt samen met alle zorgverzekeraars. Is jouw zorgverzekeraar nog niet op de hoogte van IVT kraamzorg in de gemeente Gemert, neem dan contact met ons op!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Samenwerkingen
Om jou te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen IVT kraamzorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg voorop.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden en 'papa' blogger allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg