Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Voorlichtingsfilmpjes kraamzorg bij uitbraak van een virus

Het verlenen van kraamzorg binnen de RIVM richtlijnen en eventueel richtlijnen vanuit de beroepsgroep e/o eigen organisatie vraagt om een aangepaste werkwijze. Voor iedereen nieuw, onwennig, maar het gaat erom dat de veiligheid en gezondheid van de kraamverzorgende én het gezin zo goed mogelijk gewaarborgd worden. Onderstaande instructie- en voorlichtingsfilms laten in een gesimuleerde setting zien hoe te handelen bij een thuisisolatie.

De totale voorlichtingsfilm bestaat uit 8 losse filmpjes. Bekijk hieronder de filmpjes:

Totale film (duur 16.23 min):

Film 1: Zwangere 32 weken krijgt intake via telefoon


Film 2: Jonge besmette moeder wil zorg krijgen, baby is geboren en mogen ziekenhuis verlatenFilm 3: Huis klaarmaken bij virusinfectie voor de komst van de kraamverzorgendeFilm 4: Voorbereiding van kraamverzorgende om kraamzorg te kunnen verlenen bij gezin met virusinfectieFilm 5: Aankomst kraamverzorgende in gezin, aandoen van PBM in sluis


Film 6: Kraamverzorgende verzorgt de kraamvrouw en baby (4 situaties)


Film 7: Kraamzorg in huis afsluiten en ontdoen van PBM in sluis


Film 8: Starten Zorg op Afstand

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg