Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Waarschuwing voor gevaarlijk Prénatal-traphekje

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor een traphekje van babymiddelenproducent Prénatal. Kleine kinderen zouden kunnen stikken als ze met hun hoofd tussen de spijlen blijven steken.

Het gaat om traphekjes van blank hout en wit gelakt hout. Als het hekje is ingesteld op de maximale breedte van 102 centimeter, dan bestaat de kans dat een kind met zijn hoofd blijft steken als het zich tussen de spijlen wurmt.

Prénatal vraagt klanten het hekje per direct te demonteren en terug te brengen naar een winkel in de buurt. Daar kunnen mensen het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Als het traphekje is ingesteld op een breedte tussen de 71 en 95 centimeter, is er volgens de NVWA niets aan de hand.

traphekje-prenetal

 

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg