Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Wat gebeurt er als je een hilarische vader alleen achterlaat met een baby

Wat zou een vader doen als mama van huis is en hij alleen met het kindje is? Een complete make-over geven natuurlijk! Dat is precies wat deze vader dacht toen hij even alleen was met zijn dochter.

Hij filmde het en zette het zelfs op YouTube in een video getiteld: “What happens when my wife leaves me alone with our baby.” Deze komische vader die wel van een geintje houdt, gaf zijn 3 maanden oude dochtertje Emily een complete make-over door middel van forse wenkbrauwen, een snor en een sikje aan te brengen.

Maar dan moet het beste deel van de video nog komen. Bekijk hieronder het resultaat en de reactie van de baby. Ze ziet eruit als een echte schurk met die snor en het sikje. Hoe schattig!

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg