Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Winnaar Beleving Awards supertrots!

IVT kraam- en thuiszorg verrassende winnaar van twee Beleving Awards Integron

“Wij zijn supertrots en blij verrast met het toekennen van twee Beleving Awards door Integron”, aldus Bram van de Langenberg, Raad van Bestuur IVT kraam- en thuiszorg.

Voor de achtste keer reikt Integron haar Beleving Awards uit aan organisaties die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Op dinsdag 16 mei hebben een aantal organisaties een prijs in ontvangst genomen bij de Hotelschool in Den Haag. IVT kraam- en thuiszorg is in het trotse bezit van twee Medewerkerbeleving Awards.

Prijs

Bedrijven die in 2016 bij Integron een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit lieten voeren, maakten kans om genomineerd te worden. Integron voerde in opdracht van IVT kraam- en thuiszorg het medewerkerstevredenheidsonderzoek uit met mooie resultaten waardoor IVT twee Awards in de wacht sleepte. De eerste Medewerkerbeleving Award is gewonnen voor het beste medewerkerstevredenheidsonderzoek in de categorie (semi) publieke sector. De tweede Award betreft “Meest aanbevolen door medewerkers”. Bram van de Langenberg: “Vooral op de tweede Award zijn we trots. Het zegt iets over de grote mate van betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zijn en blijven het goud van onze organisatie.”

IVT kraam- en thuiszorg

IVT kraam- en thuiszorg is in 1990 opgericht en heeft sindsdien veel ontwikkelingen doorgemaakt. Met ruim 27 jaar ervaring is zij één van de grootste lokale zorgaanbieders in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Zij biedt een breed zorgaanbod bestaande uit Kraamzorg, Hulp bij het Huishouden en Verpleging & Verzorging. Per 1 januari 2017 zijn de activiteiten opgesplitst in Stichting IVT kraamzorg en Stichting IVT thuiszorg.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van klantbeleving, medewerkerbeleving en intern klantonderzoek. Integron heeft ruim 300 organisaties onderzocht naar tevredenheid onder klanten en medewerkers in 2016. Bedrijven met de beste scores zijn uiteindelijk als winnaars geselecteerd. Andere winnaars zijn o.a. Asito, Lantor en Hogeschool IPabo. Meer informatie vindt u op www.belevingawards.nl.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg