Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Ziekenhuis Tilburg: vanuit huis live naar je pasgeborene kijken

Ouders willen na de geboorte niets liever dan bij hun baby zijn. Dit lukt niet als de pasgeborene in het ziekenhuis moet blijven. Voor deze ouders heeft het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg dertien camera’s boven bedjes op de kinderafdeling opgehangen. Hiermee kunnen baby’s 24 uur per dag vanuit huis in de gaten worden gehouden.

Het Kindercentrum van het St. Elisabeth biedt de nieuwe service onder de naam ‘Baby in Beeld’ gratis aan. Hierdoor hoeven ouders vanaf nu geen moment meer te missen van hun opgenomen baby. Marieke van Huijgevoort, hoofd Kindercentrum: “We zien ‘Baby in Beeld’ als een voor ouders belangrijke aanvulling op het ziekenhuisbezoek. We zijn blij dat we op deze manier iets extra’s kunnen doen voor ouders als ze hun baby aan onze zorg toevertrouwen.”

Inlogcode

De webcams sturen live-beelden naar een beveiligde website van het ziekenhuis. Ouders krijgen van het Kindercentrum een persoonlijke inlogcode om de beelden van hun eigen baby te kunnen bekijken. Met deze code kunnen de ouders thuis via de pc of hun telefoon inloggen. Ouders bepalen zelf of zij de inloggegevens eventueel met vrienden of familie delen. In verband met privacy zijn de beelden zonder geluid en worden ze niet bewaard.

De babycams zijn mogelijk gemaakt door een donatie van Stichting Bladt Charity en Stichting DaDa.

Hartje logo IVT Kraamzorg

Beleef kraamzorg van IVT

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! IVT is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van IVT kraamzorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van IVT! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij IVT kraamzorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Hartje logo IVT Kraamzorg
Biedt IVT ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied IVT Kraamzorg